Netwerklunch: passie, verdieping en lekker eten

Op donderdag 6 april was ik voor het eerst op de netwerklunch van professionals op het snijvlak van HR & Communicatie. In een winderig Amsterdam-Noord was de IJ-kantine een fijne locatie. Aanwezig waren zes professionals die gepassioneerd vertelden over hun vak en wat hen drijft. Ervaren, startend en zoals ik zelf startend ervaren.

Door het kleinschalige karakter van de lunch is er ruimte om echt een verdiepingsslag te maken op vragen van de deelnemers. Wat het leuk maakt, is dat iedereen een andere achtergrond heeft, waardoor je al snel nieuwe inzichten op doet die prima bruikbaar zijn in je eigen werk. Branches waar je normaal gesproken weinig kennis van hebt worden opeens razend interessant. Uiteraard geholpen door het enthousiasme van de deelnemers. Daarbij is het een mooi moment om ’tips en tricks’ te geven en te ontvangen.

Deze bijeenkomst was inspirerend, nuttig en absoluut voor herhaling vatbaar!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie