Medewerkerbetrokkenheid uitgetekend

Soms begint iemand je te volgen op Twitter – je volgt terug nadat je het profiel en de laatste berichten wat hebt doorgelezen en dan ben je blij verrast door de mooie zinnen of in dit geval het mooie werk van je nieuwe volger. @KielWendy houdt van ‘Communiceren met tekeningen’. Ik complimenteer haar en vraag of ze ook wat voor ons wil tekenen. Niet veel later mail ik haar onze laatste whitepaper Aan de slag met medewerker-engagement. Zie hier het resultaat. Volg haar!

Dankjewel Wendy, dat je onze whitepaper op deze wijze voor ons wilde communiceren!

Profielfoto van Inge Beckers

Inge Beckers heeft als motto: Engaged people. Great Companies. Better world. Het is haar passie om organisaties te laten ervaren dat zij met de inzet van HR-communicatie de kans op verantwoord en succesvol ondernemen verhogen. Dit doet zij door gerichte interventies in te zetten. Dit zijn vaak interactieve communicatie concepten die het hebben, houden of creëren van goede relaties met medewerkers positief beïnvloeden.

In oktober 2015 verscheen haar boek HR & Social Media wat ze samen met Diana Russo schreef. Het #HRsocialBook wordt uitgegeven door Vakmedianet en kun je bestellen via Managementboek.nl. Meer weten? Kijk op www.ingebeckers.nl

Facebook Twitter LinkedIn 

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Reageer

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.