Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie

Datum: 20 June 2019
Tijd: 09:30
Locatie: De Heerlickheijd van Ermelo
Kosten: € 1995

In 2 dagen alles over arbeidsmarktcommunicatie

20 en 21 juni 2019 organiseert de Academie voor de negende keer de bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie. Met een kleine groep deelnemers ga je in een informele sfeer actief aan de slag met jouw eigen arbeidsmarktcommunicatie. Korte theorieblokken worden afgewisseld met cases en werksessies waarin je werkt aan jouw eigen arbeidsmarktcommunicatie.

Met onderwerpen als werving, online recruitment, social media recruitment, employer branding, employee relationship management en strategie komt het hele vakgebied aan bod. Na afloop van de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie heb je niet alleen je kennis op peil gebracht, maar ga je naar huis met concrete onderdelen van jouw arbeidsmarktcommunicatiestrategie en -operatie.

DE BOOTCAMP ARBEIDSMARKTCOMMUNICATIE LEENT ZICH IDEAAL OM DEZE SAMEN MET JE COLLEGA VAN HR, RECRUITMENT OF COMMUNICATIE TE VOLGEN ZODAT JULLIE SAMEN DE ARBEIDSMARKTCOMMUNICATIE OPTIMALISEERT. JE PROFITEERT DAN OOK VAN EEN SPECIAAL COMBITARIEF. GEBRUIK HIERVOOR DE ACTIECODE COMBI-AMCB.*