Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie

Datum: 07 February 2019
Tijd: 09:30
Locatie: De Heerlickheijd van Ermelo
Kosten: € 1695

In 2 dagen alles over arbeidsmarktcommunicatie

Op 7 en 8 februari 2019 organiseert de Academie voor de achtste keer de bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie. Met een kleine groep deelnemers ga je in een informele sfeer actief aan de slag met je eigen arbeidsmarktcommunicatie. Korte theorieblokken worden afgewisseld met cases en werksessies waarin je werkt aan je eigen arbeidsmarktcommunicatie. Met onderwerpen als werving, online recruitment, social media recruitment, employer branding, employee relationship management en strategie komt het hele vakgebied aan bod. Na afloop van de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie heb je niet alleen uw kennis op peil gebracht, maar ga je naar huis met concrete onderdelen van jouw arbeidsmarktcommunicatiestrategie en -operatie.

DE BOOTCAMP ARBEIDSMARKTCOMMUNICATIE LEENT ZICH IDEAAL OM DEZE SAMEN MET JOUW COLLEGA VAN HR, RECRUITMENT OF COMMUNICATIE TE VOLGEN ZODAT JE SAMEN JOUW ARBEIDSMARKTCOMMUNICATIE OPTIMALISEERT. JE PROFITEERT DAN OOK VAN EEN SPECIAAL COMBITARIEF. GEBRUIK HIERVOOR DE ACTIECODE COMBI-AMCB.

Vroegboekactie: Schrijf uiterlijke 31 december 2018 in voor de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie op 7 en 8 februari 2019 en ga gratis naar het Werf& Live event op 16 mei 2019!