HRM in de Zorg, Congrescentrum 1931 ‘s-Hertogenbosch

Datum: 22 September 2020
Tijd: van 9:00 tot 17:30 uur
Locatie: Congrescentrum 1931 's-Hertogenbosch
Kosten: € We verloten 1 gratis kaartje onder onze communityleden!
Kosten voor niet-leden: € 345,- excl. BTW

Al 14 jaar hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. U bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor u. 

Uiteraard houden we ons aan de actuele RIVM/overheidsrichtlijnen zodat we de doorgang naar dinsdag 22 september kunnen borgen. Meer informatie over het protocol via onze website.

HR stuurt op DNA in de Zorg

Vakmanschap – Vernieuwing – Verbinding

De huidige crisis en transformatie van de zorg brengt vele onzekerheden met zich mee en vragen om een wendbare, aantrekkelijke arbeidsorganisatie. Juist nu zien we regionale samenwerking en verbinding en kansen rond de inzet van digitalisering, de ontschotting tussen afdeling en nieuwe samenwerkingsvormen, alsook de flexibele inzet van mensen.

Het DNA in de zorg is duidelijker zichtbaar dan ooit! Hoe kan HR sturing geven aan mensgericht organiseren en wat vraagt dat op bestuursniveau? Welke HR thema’s staan op de agenda en welke invloed heeft Corona op de organisatie en het strategische personeelsbeleid- en planning? Hoe geven we samen richting en bepaal je koers in de huidige transformatie in de zorg? Welk gedrag en welke overtuiging is nodig om de gewenste beweging te creëren? Welke HR thema’s gaan uw agenda bepalen?

Juist deze editie zijn we op zoek naar inspirerende praktijkverhalen binnen het programma van HRM in de Zorg. Al 14 jaar vóór & door HR, directie, lijn en zorgmanagers. In één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid en de toekomst van HRM in de Zorg!

Inspirerende visies door:

 

Breng ook een bezoek aan de praktijkcases, workshops, interactieve sessies en informatiemarkt.

Communityleden van HR & Communicatie krijgen €50 korting op de toegangsprijs! Elke tweede persoon van dezelfde organisatie (non-profit) krijgt 50% korting. Gebruik de code: HRCKRT5

Bekijk de flyer (pdf) of lees meer informatie op: https://www.hrmindezorg.nl