Leergang Arbeidsmarktcommunicatie

Datum: 28 March 2019
Tijd: 11:00
Locatie: De Eenhoorn Amersfoort
Kosten: € 3150

Dé arbeidsmarktcommunicatie-opleiding

Donderdag 28 maart 2019 start alweer de 25e editie van de succesvolle Leergang Arbeidsmarktcommunicatie. De meest complete opleiding op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie in Nederland waarin je ontdekt hoe je arbeidsmarktcommunicatie het beste kunt inzetten voor jouw organisatie. Van werving tot employee relationship management en van employer branding tot arbeidsmarktcommunicatiestrategie.

De leergang bestaat uit 4 opleidingsdagen en een eindpresentatie op dag 5. Voorafgaand aan elke masterclass volg je een e-training van een uur waarin de belangrijkste theorie wordt besproken. Hierdoor ligt tijdens de opleidingsdagen de nadruk meer op de praktijk. Met best practices uit binnen- en buitenland, werken aan kleine opdrachten en cases voor de eigen organisatie.

De leergang wordt succesvol afgesloten met een eindopdracht. Jouw eigen praktijk staat centraal voor de eindopdracht zodat je de opleiding afrond met een concreet eindproduct zoals bijvoorbeeld een arbeidsmarktcommunicatieplan, werkgeverspositionering, candidate experience onderzoek, recruitmentsite-plan of referralstrategie.


Vroegboekactie: 
Schrijf uiterlijk 31 januari 2019 in voor de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie met start op 28 maart 2019 en ga gratis naar het Werf& Live event op 16 mei 2019.