Schrijven van vacatureteksten

Datum: 28 November 2019
Tijd: 12:00
Locatie: Centraal in Nederland
Kosten: € 645

Betere respons met online vacatureteksten

Vacatureteksten zijn nog steeds het meest gebruikte middel binnen arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Tijdens deze workshop krijg je handvatten om je vacatureteksten te optimaliseren. Van doelgroepgerichtheid tot online vindbaarheid (SEO). Van optimale indeling tot selecterend vermogen.

Tijdens de e-training een week voorafgaand aan de workshop leer je alles over de randvoorwaarden voor een goede vacaturetekst. Tijdens de workshop breng je de theorie direct in de praktijk tijdens opdrachten en oefeningen met jouw eigen vacatureteksten. Tenslotte kun je na afloop een herschreven vacaturetekst voorleggen aan de docent voor een-op-een feedback.

Blended workshop in 3 stappen

De workshop Schrijven van vacatureteksten combineert online en offline leren voor optimaal effect en bestaat uit 3 onderdelen:

  1. e-Training
    Een week voorafgaand aan de workshop volg je een e-training waarin we stil staan bij de randvoorwaarden voor het schrijven van goede vacatureteksten.
  2. Workshop
    Klassikale workshop waarin we aan de hand van theorie en voorbeelden vooral aan de slag gaan met het optimaliseren van eigen vacatureteksten.
  3. Een-op-een feedback
    Na afloop van de workshop kun je een herschreven vacaturetekst voorleggen aan de docent voor een-op-een feedback.