Seminar Beter werven in de zorg

Datum: 26 March 2019
Tijd: 11:00
Locatie: De Eenhoorn Amersfoort
Kosten: € 395

Beter werven op korte en (middel)lange termijn

Zorgorganisaties voelen dagelijks de krappe arbeidsmarkt. Of het nu gaat om een verpleegkundige, basisarts, psychiater of operatie-assistent, vacatures zijn steeds lastiger in te vullen. Medewerkers moeten hierdoor vaker extra diensten draaien en mogen soms in de zomer minder vakantie opnemen. Met alle gevolgen voor druk op de afdelingen en stijgen van het ongewenste verloop. Zorgwerkgevers moeten alles uit de kast halen om goede mensen te vinden en aan zich te verbinden. Maar op welke manieren kun je het beste jouw wervingsproblematiek aanpakken?

Martijn Hemminga en Inge Beckers geven je in dit sectorseminar tips, inspiratie en verbeteringen voor jouw werving van nu en die van morgen en overmorgen. Want vandaag ervaar je al wervingsproblemen, maar die van (over)morgen zijn waarschijnlijk nog groter als je vandaag niet start met het aanpakken van de wervingsproblematiek van morgen. Aan de hand van cijfers, veel praktijkvoorbeelden en twee gastsprekers leer je hoe je jouw werving naar een hoger niveau kunt tillen. Wees er snel bij want de seminars in 2018 waren uitverkocht.

10x inspiratie
In sneltreinvaart krijg je 10 uiteenlopende inspirerende voorbeelden om beter te werven in de zorg. Laat je inspireren door deze voorbeelden om doelgroepgericht, out-of-the-box en/of effectief beter te werven.

Werving bij het Rijnstate Ziekenhuis
Gastspreker Huub Buijs, adviseur arbeidsmarktcommunicatie bij het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem geeft een kijkje in hun wervingskeuken. Zijn devies: ‘Zorg eerst voor een goede basis voordat je gaat denken in grote campagnes’.

Vroegboekactie: Schrijf uiterlijk 31 januari 2019 samen met een collega van dezelfde organisatie in en de tweede deelnemer en meer ontvangt bij gelijktijdige aanmelding 25% korting. Gebruik hiervoor bij inschrijving de actiecode combi-zorg.