Seminar Beter werven in de zorg

Datum: 26 March 2019
Tijd: 11:00
Locatie: De Eenhoorn Amersfoort
Kosten: € 395

Beter werven op korte en (middel)lange termijn

Zorgorganisaties voelen dagelijks de krappe arbeidsmarkt. Of het nu gaat om een verpleegkundige, basisarts, psychiater of operatie-assistent, vacatures zijn steeds lastiger in te vullen. Medewerkers moeten hierdoor vaker extra diensten draaien en mogen soms in de zomer minder vakantie opnemen. Met alle gevolgen voor druk op de afdelingen en stijgen van het ongewenste verloop. Zorgwerkgevers moeten alles uit de kast halen om goede mensen te vinden en aan zich te verbinden. Maar op welke manieren kun je het beste jouw wervingsproblematiek aanpakken?

Martijn Hemminga en Inge Beckers geven je in dit sectorseminar tips, inspiratie en verbeteringen voor jouw werving van nu en die van morgen en overmorgen. Want vandaag ervaar je al wervingsproblemen, maar die van (over)morgen zijn waarschijnlijk nog groter als je vandaag niet start met het aanpakken van de wervingsproblematiek van morgen. Aan de hand van cijfers, veel praktijkvoorbeelden en twee gastsprekers (Kim Hooijmans van AxionContinu en Sjoerd Burger van het Reinier de Graaf gasthuis) leer je hoe je jouw werving naar een hoger niveau kunt tillen. De eerste twee seminars hebben reeds plaatsgevonden en waren uitverkocht. Het volgende seminar zal ingepland worden in het voorjaar van 2019.

Vroegboekactie: Schrijf uiterlijk 31 januari 2019 samen met een collega van dezelfde organisatie in en de tweede deelnemer en meer ontvangt bij gelijktijdige aanmelding 25% korting. Gebruik hiervoor bij inschrijving de actiecode combi-zorg.