Bex*stage goes UNDERGROUND

Kaart wordt geladen…

Datum/Tijd
Date(s) – 05/10/2017
13:30 – 17:30

Locatie
Kazerne Eindhoven

Categorieën


De toekomstmuziek van nu: nieuwe oplossingen

Niets is zoals het ooit was. Onze voeding. Het vervoer. Huizen. De maatschappij. Het verandert. Steeds sneller. Als organisatie wil je relevant, wendbaar en uniek zijn. Op de hoogte zijn van elke verandering is hiervoor een must. Een goed vizier op alles wat anders is dan anders.

Daarvoor heb je een kompas nodig. En andersdenkers. Frisdenkers. Zij die anders naar het nu en de toekomst kijken. Dwarsdenkers die hun visies najagen. Klein of groot. Mensen die de verandering niet enkel zien, maar de verandering zélf zijn. Zij zijn het kompas in die altijd veranderende wereld. Andersdenkers.

Bex*underground is een platform voor die andersdenkers. Wij kijken door de ogen van generatie Y (geboren tussen 1986 – 2000), en stimuleren het anders denken. Omdat het positieve energie geeft. En nieuwe oplossingen. Bex*underground zoekt en brengt de verandering. Door de jonge generaties en andersdenkers voorop te zetten. Zij die anders denken in hun DNA hebben zitten. Zij zien en zijn de verandering. Bex*underground gaat dit geluid van anders denken in de wereld doen weerklinken.

Wij zijn Bex*underground. En wij brengen je de toekomstmuziek van nu.

Een gevarieerd programma met onder andere:

In de sessie over transitiemanagement slaat Ezra van Tiel de brug tussen de complexe en onzekere wereld van maatschappelijke veranderingen en de concrete dagelijkse praktijk van organisaties. Hoe verlopen grote maatschappelijke transities? Hoe kun je ze herkennen, hoe kun je het bewustzijn in jouw organisatie over transities vergroten en hoe kan jouw organisatie bijdragen aan het versnellen ervan? Iedere organisatie heeft te maken met transities. Zoveel is zeker. Op welke boot spring jij?

Meer informatie vind je via deze link.

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Reageer

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.