Jaarcongres HRM in de Zorg: 19 september 2017

Kaart wordt geladen…

Datum/Tijd
Date(s) – 19/09/2017
08:30 – 17:30

Locatie
Congrescentrum het Spant!

Categorieën


Congres HRM in de Zorg – dinsdag 19 september in Bussum

Al 11 jaar, met jaarlijks zo’n 350 bezoekers, het platform voor HR-, directie- en lijnmanagers werkzaam in de zorg- en welzijnssector.

Van HR Transformatie in de zorg naar Realisatie. Klaar voor de toekomst!

Vakmanschap – Vertrouwen – Veerkracht

De koersverandering in de zorg is ingezet. Flexibel, continu innovatief en wendbaar organiseren wordt de norm. En slimmer werken lijkt het enige antwoord op de opkomende economieën, globalisering, de technologisering en automatisering van werk. Steeds meer organisaties werpen een blik over de muren naar (regionale) samenwerking en vernieuwende arbeidsrelaties. Kortom: de HR Transformatie in de zorg is in volle gang. Echter, hoe zet u de stap van Transformatie naar Realisatie? Hoe blijft u als zorgorganisatie aangesloten bij de turbulente tijden? Wat verandert er aan de positie van HR in een sterk veranderende organisatie? HR is harder nodig dan ooit te voren en is de drijvende kracht achter organisatieverandering. Hierbij draait het om vakmanschap, vertrouwen en veerkracht. Zorg dat ú klaar bent voor de toekomst!

Inspirerende visies door Dr. Marlies Ott, Prof. Dr.ir. M.C.D.P. Weggeman, Greet Prins en Jitske Kramer. Praktijkcases en workshops door o.a.: LUMC (Appical), Progressional People & FWG Advies, Levin Holding (Synthra), Elkerliek ziekenhuis & SKB, Rode Kruis-Vlaanderen, Stichting Onder Een Dak & Bonte Bij, Stichting Planetree, Projectbureau Parktheater Eindhoven & HappinessBureau, Zin en Ondernemen, Effectory, Fysergo, Maastrichts Universitair Medisch Centrum & Tangram, Loyalis & Carante Groep, IGZ & TK advocaten in de zorg, Tasper, Capra Advocaten, Zorg van de Zaak Netwerk, Stichting IZZ & Estinea en ADP Nederland.

Meer informatie en aanmelden? Klik op deze link.

Alle deelnemers krijgen bij aanmelding gratis toegang tot het ebook ‘De 5 factoren van de beste Employee Experience‘.

Kom met 3 personen voor € 245,- (non-profit), gebruik hiervoor mailcode: HRCOMNDCT50Z

En maken we je blij met een vrijkaartje? Volg HR-Communicatie.nl op Facebook, Twitter en LinkedIn en doe binnenkort mee met onze #HRZorg-winactie.

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Reageer

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.