Nieuw lid, Onno Rompa: ‘Vreemd: we weten veel van onze klant maar zeer weinig van onze mensen!’

Fijn om Onno Rompa van Funk-e als communitylid te introduceren! Als general manager van Funk-e is zijn missie interne communicatie net zo goed te maken als externe communicatie.

Transformeren van interne en verandercommunicatie

Onno Rompa is general manager bij Funk-e. Hij adviseert organisaties over de strategische inzet van (digitale) communicatie en steeds vaker expliciet: interne communicatie. Door kennis te delen over content marketing, visual storytelling, data en marketing automation helpt Funk-e organisaties om hun medewerkers effectief te bereiken. De sleutel voor elk verandertraject!

Communicatie voor de Change Manager

Complexe onderwerpen worden eenvoudig uitgelegd in animaties, e-learnings of in een infographic. Medewerkers – of ze nu met hun handen aan het bed staan, bijna de hele dag achter hun laptop zitten of hun lunch eten in een bouwkeet eten – goed geïnformeerd en daarmee betrokken houden bij de organisatie, daar draait het om. Vanuit een weloverwogen media en communicatie-advies moet je medewerkers meenemen in een nieuwe strategie, verandering of implementatie, anders raak je ze kwijt.

Kijk en luister naar het interview:

Onno Rompa

Mobile: 06-34342385
E-mail: onno@funk-e.nl
Website: https://www.funk-e.com/nl

Exclusief voor communityleden; Onno Rompa [eerst inloggen]

Lees de blogs van Onno Rompa op zijn auteurspagina!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord