Rianne de Mos: boegbeeld voor Arbeidsomstandigheden

Voor het HR & Communicatie expertisegebied Arbeidsomstandigheden (hierna Arbo) hebben wij een kundig vakgenoot gevonden: Rianne de Mos. 

Het creëren van goede arbeidsomstandigheden blijft voor veel organisaties een uitdaging. Een werkplek waar je met plezier naar toegaat en mét energie van vertrekt is het doel waar Rianne zich graag voor inzet! Wat een geluk dat wij Rianne de Mos mogen verwelkomen als expert en boegbeeld bij HR & Communicatie.

Boegbeeld Arbeidsomstandigheden

Rianne de Mos, projectmanager WerkEnergiek bij Maatwerk Arbeidsadvies, is recent aangesloten bij HR & Communicatie. De missie van Maatwerk Arbeidsadvies is Nederland het WerkEnergiekste land van de wereld te maken. Maatwerk Arbeidsadvies is kennispartner van ons platform.

Rianne de Mos: ‘Al tijdens mijn studie vond ik de vraag boeiend waarom mensen eigenlijk werken. Het eerste antwoord is vaak geld. Maar de één doet dat met veel plezier en voor de ander is het iedere dag een moetje. De één denkt na over zijn loopbaan en de ander overkomt het.

Als HR-professional, in verschillende rollen bij verschillende organisaties, heb ik gezien wat het effect hiervan is op hoe iemand zich voelt, collega’s, het thuisfront en de organisatie. Plezier hebben in wat je doet levert zoveel op en is geen overbodige luxe! Hier heb je zelf invloed op door je bewust te zijn van wat jou drijft en hier ook naar te handelen. En dan is het ook fijn als dit op het werk besproken kan worden en er iets mee wordt gedaan. Dan wordt 1 + 1 vanzelf 3. Met als resultaat: meer energie, meer voldoening, meer resultaat. Daar ben ik heel blij mee, want het maakt de wereld mooier!

Mijn droom is dat iedereen in het weekend nageniet van zijn werk in plaats van moet bijkomen. In mijn rol als Boegbeeld deel ik graag mijn kennis, maak ik zaken bespreekbaar, zorg ik voor verbinding en denk ik mee met Arbo-vraagstukken.’

Rianne de Mos is jouw aanspreekpunt voor het expertisegebied Arbo en woordvoerder namens HR-communicatie. Wij wensen Rianne veel succes met de opdracht dit expertisegebied verder op de kaart te zetten!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord