HR-Communicatie.nl niet alleen een aangename community maar vooral ook een platform voor professionele ontwikkeling. We brengen leden en geïnteresseerden actief bijeen via ideeënproeverijen, netwerklunches en vakinhoudelijke workshops en kennisbijeenkomsten.

We leveren een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van het HR-communicatie vakgebied door kennis te delen, door professionals, hun ideeën en inzichten bij elkaar te brengen. Ons doel is een community te bouwen van professionals die elkaar helpen en versterken.

Sinds 2021 werken we op de redactie van HR & Communicatie samen met Boegbeelden. Boegbeelden, dat zijn experts die graag vanuit hun persoonlijke talent en missie met trots laten zien dat zij bedragen aan HR-communicatie. Ieder doet dit vanuit zijn of haar vakgebied. De experts die wij zoeken houden ervan om betekenisvolle stappen te zetten in het vakgebied HR-communicatie. Monique Hendriks, voorzitter van het HR & Communicatie Expert Panel en drijvende kracht voor de boegbeelden, zorgt ervoor dat jij de voor jouw belangrijke thema’s zichtbaar en op succesvolle wijze in beeld brengt.

Voor het expertisegebied Arbeidsomstandigheden zoeken wij nog een boegbeeld:

Wil jij boegbeeld worden?

Dan horen wij graag van je! Neem via de mail, telefonisch of WhatsApp contact op met Inge Beckers, voorzitter HR & Communicatie, 06-28090755.

Daarnaast zijn wij opzoek naar vakgenoten die graag een proactieve bijdrage leveren aan HR & Communicatie.

Vacature Coördinator Dialogen Denktank

Dit is een voorname rol binnen onze HR & Communicatie community. Jij houdt van organiseren en breidt graag je kennis én je netwerk uit. Je draagt bij aan vakinhoudelijke ontwikkelingsactiviteiten van HR & Communicatie. Verder ga optrekken en samenwerken met de boegbeelden en met de HR & Communicatie redactie.

Vacature Coördinator Intervisielunches

Dit is een van de leukste rollen bij HR & Communicatie. Jij houdt van organiseren en breidt graag je kennis én je netwerk uit. Je ontmoet veel vakgenoten en je modereert interessante gesprekken. Verder werk je nauw samen met de HR & Communicatie redactie.

Ben jij onze nieuwe coördinator?

Dan horen wij graag van je! Neem via de mail, telefonisch of WhatsApp contact op met Inge Beckers, voorzitter HR & Communicatie, 06-28090755.