HR-Communicatie.nl is niet alleen een aangename community maar vooral ook een platform voor professionele ontwikkeling. We brengen leden en geïnteresseerden actief bijeen via offline en online ideeën proeverijen, netwerklunches en vakinhoudelijke workshops en kennisbijeenkomsten. 

We leveren een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van het HR-communicatie vakgebied door kennis te delen, door professionals, hun ideeën en inzichten bij elkaar te brengen. Ons doel is een community te bouwen van professionals die elkaar helpen en versterken.

Wij zijn altijd opzoek naar vakgenoten die het leuk vinden om een proactieve bijdrage te leveren aan HR & Communicatie. Op dit moment zijn wij opzoek naar een coördinator:

Vacature Coördinator Dialogen Denktank

Dit is een voorname rol binnen onze HR & Communicatie community. Jij houdt van organiseren en breidt graag je kennis én je netwerk uit. Je draagt bij aan vakinhoudelijke ontwikkelingsactiviteiten van HR & Communicatie. Verder ga optrekken en samenwerken met de boegbeelden en met de HR & Communicatie redactie.

 

Ben jij onze nieuwe coördinator?

Dan horen wij graag van je! Neem via de mail, telefonisch of WhatsApp contact op met Inge Beckers, voorzitter HR & Communicatie, 06-28090755.