Leergang Recruitment

Datum: 07 October 2024
Tijd: 9:00 uur
Locatie: Weena 200, Rotterdam
Kosten: € 2.999,00

Dé recruitmentopleiding van Nederland

Recruitment is een vak! Een vak waarin je succesvol wordt als je de basisprincipes kent en leert beheersen. In deze praktische opleiding recruitment leer je wat recruitment is, hoe je succesvol kunt searchen, verleiden en interviewen. Dat leer je van de beste docenten en trainers uit de recruitmentpraktijk. Alles voor een vliegende start om kandidaten te vinden en in beweging te brengen naar hun volgende stap in hun loopbaan.

Een moderne aanpak

In de opleiding gaan we uit van de spelregels van de huidige arbeidsmarkt. Dat betekent dat je ook een persoonlijke intake krijgt en dat wij jouw motivatie toetsen om deel te nemen aan de opleiding. Verder verwerken we in de opleiding veel moderne recruitmenttooling, data, search, het DoelgroepenDashboard, de VacatureVerbeteraar en bewezen technieken zoals VIF en STAR.

En ook:

  • Maximaal 16 deelnemers
  • In 2 keer 2 dagen (incl. 2 overnachtingen)
  • Altijd 2 docenten op de groep
  • Veel interactie, praktijkgerichte werkvormen en intervisie
  • Voorafgaand en tussen de trainingsdagen opdrachten en oefeningen
  • De beste praktijktrainers met bewezen trackrecord
  • Wij bouwen met jou aan een nieuwe generatie recruiters. We bieden je een nieuw netwerk
  • Met de kwaliteitsgarantie van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie

Leerdoel Leergang Recruitment

Het belangrijkste leerdoel dat wij nastreven is dat wij jou na 9 dagdelen en extra opdrachten de basis geven om een vakvolwassen recruiter (gesprekspartner) te zijn voor opdrachtgever, vacaturehouder, collega en kandidaat. Na deze leergang ken je alle uitgangspunten en basisregels beter dan de gemiddelde recruiter en weet je dit direct en praktisch door te vertalen naar meer wervingssucces. Naast 4 intensieve dagen van persoonlijke groei, vakinhoudelijke kennis en inspiratie is er aandacht voor lachen en netwerken. We zijn natuurlijk wel recruiters.

De Leergang Recruitment start op 7 oktober en eindigt op 8 november 2024

Combi-korting:

De investering voor de Leergang Recruitment is € 2.999,- (excl. BTW). De complete Leergang bestaat uit 2 x 2 opleidingsdagen. Wanneer je samen met een collega van dezelfde organisatie inschrijft, ontvang je bij gelijktijdige aanmelding eenmalig €  400,- korting, je betaalt dan samen € 5.598,- (excl. BTW). Gebruik hiervoor bij inschrijving de actiecode combi-lrec * 

Wil je weten of deze leergang aansluit bij jouw opleidingswensen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend studieadvies.