Bij informeren, motiveren en verbinden van huidige, toekomstige en oud-medewerkers is de samenwerking tussen de vakgebieden HR en Communicatie essentieel.

Voor haar leden is HR-Communicatie.nl niet alleen een aangename community maar vooral ook een platform voor professionele ontwikkeling. We brengen leden en geïnteresseerden actief bijeen via netwerklunches, vakinhoudelijke workshops, borrels en kennisbijeenkomsten.

De community HR & Communicatie brengt professionals in deze vakgebieden dichter bij elkaar. Ook jij kunt op een prettige manier kennis opdoen, ervaringen delen én nieuwe kennis maken met vakgenoten.

We leveren een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van het vakgebied HR-communicatie door kennis te delen, door professionals, hun ideeën en inzichten bij elkaar te brengen. Ons doel is een community te bouwen van professionals die elkaar helpen en versterken. We publiceren expertblogs, organiseren evenementen en helpen onze leden actief bij hun bijdragen op het platform.

Hoe informeer, motiveer en verbind jij (toekomstige) medewerkers?’

Wil je graag in contact komen met andere vakgenoten? Heb je andere vragen? Neem contact op met Inge Beckers of Barbara Philipsen. Je bent van harte welkom!