Bij het informeren, motiveren en verbinden van huidige, toekomstige en oud medewerkers is de samenwerking tussen HR en Communicatie essentieel.

HR-Communicatie.nl brengt professionals werkzaam in deze vakgebieden dichter bij elkaar. Dit maakt HR-Communicatie.nl dé plek waar je op een prettige manier kennis kunt opdoen, delen én kennis kunt maken met vakgenoten!

Voor haar leden is HR-Communicatie.nl niet alleen een aangename community maar vooral ook een platform voor professionele ontwikkeling. We brengen leden en geïnteresseerden actief bijeen via netwerklunches, borrels en vakinhoudelijke workshops en kennisbijeenkomsten.

We leveren een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van het HR-communicatie vakgebied door kennis te delen, door professionals, hun ideeën en inzichten bij elkaar te brengen. Ons doel is een community te bouwen van professionals die elkaar helpen en versterken. Dit doen wij door zelf expertblogs te publiceren, evenementen te organiseren maar ook door bijdragen van onze actieve leden te ondersteunen.

Wil je graag in contact komen met andere vakgenoten rondom de vraag:

Hoe informeer, motiveer en verbind jij (toekomstige) medewerkers?’

Heb je vragen? Neem contact op met Inge Beckers of Manon Franken. Je bent van harte welkom!