Inge Beckers keynote op HR & Communicatie Summum Vertrouwen 2023

Inge Beckers verzorgt de keynote tijdens het summum van HR & Communicatie op 9 november 2023 in Eindhoven. Inge onthult hoe vertrouwen essentieel is voor de toekomst van organisaties.

Vertrouwen als werkgeversbelofte

Inge Beckers is, naast voorzitter van HR & Communicatie, een expert op het gebied van Employee Value Propositions (EVP). Dit jaar gaat zij de keynote op het jaarlijkse Summum van HR & Communicatie verzorgen: Vertrouwen als werkgeversbelofte.

Als gecertificeerd Employer Brand Professional brengt Inge een schat aan kennis en inzichten mee. In haar aanpak – het ontwikkelen van EVP’s – heeft ze diepgaand onderzoek gedaan naar het thema ‘Vertrouwen’. Het geven en ontvangen van vertrouwen en verantwoordelijkheid zijn belangrijke drijfveren voor medewerkers. Haar presentatie belooft boeiende en waardevolle inzichten te bieden.

Streven naar betrokken werknemers

Het HR & Communicatie Summum wordt jaarlijks georganiseerd en heeft tot doel organisaties te transformeren tot geweldige werkplekken met betrokken medewerkers door kennis en mensen op het gebied van HR en communicatie te verbinden. Dit jaar ligt de focus op ‘Vertrouwen op de werkvloer‘, een onderwerp dat in de huidige tijd van cruciaal belang is.

‘Vertrouwen is een werkwoord. Iemand schreef dit zinnetje tijdens het online onderzoek dat wij voor de zomer hielden. En het is zo raak! Je moet als werkgever werk maken van vertrouwen,’ benadrukt Inge.

Praktische toepassing van vertrouwen op de werkvloer

Tijdens haar keynote gaat ze dieper in op de praktische toepassing. In haar presentatie geeft Inge inzicht in hoe vertrouwen zich vertaalt in een werkgeversbelofte en waarom het van vitaal belang is voor de toekomst van organisaties.

Kies uit diverse workshops op het summum

Ook dit jaar belooft het summum een bron te zijn van waardevolle inzichten en praktische kennis om jou als HR- en/of communicatieprofessional te helpen gedijen in een omgeving waar vertrouwen van onschatbare waarde is. Na de keynote van Inge kun je kiezen voor verschillende workshops. Check hiervoor het programma!

Schrijf de datum 9 november in je agenda en registreer je direct voor het summum: Vertrouwen is een werkwoord

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie