Wil je een blog schrijven?

Iedereen die lid is van HR & Communicatie kan een blog schrijven. Ten slotte is dit platform niets zonder goede verhalen! 

We zijn altijd op zoek naar interessante en verdiepende blogs van enthousiaste mensen die hun kennis, ervaring en visie op ons vakgebied willen delen. Het zijn met name de verhalen uit de praktijk die goed gelezen worden.

Stuur je blog vandaag nog in! (Eerst inloggen, dan je tekst plaatsen)

Alle leden leveren via hun blogs een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van ons vakgebied over ‘Hoe informeer, motiveer en verbind je (toekomstige) medewerkers?’ Onze ambitie is na 15 jaar nog steeds om van heel Nederland een ‘great place to work’ te maken. Kennispartners helpen de kennisverrijking nog verder door ook events in te sturen.

We roepen leden en ook niet-leden op om op dit platform te discussiëren, op elkaar te reageren en door te gaan op een onderwerp. We ontvangen van onze kennispartners regelmatig berichten, maar ook leden hebben interessante en leerzame verhalen te delen over HR-communicatie. We lezen ze graag!

Heb je inspiratie nodig? Download dan de bloemlezing met 10 jaar blogs tussen 2009 tot en met 2019 (pdf).

Eindredactie

Blogs worden altijd door de redactie (Inge of Barbara) nog even doorgelezen voor je je bijdrage kunt inzien. Dat duurt meestal niet meer dan een dag en soms wat langer. Geef ons een seintje wanneer een exacte ‘timing’ voor jou belangrijk is. Ook vinden we het leuk als je er een toepasselijke afbeelding bij verzorgt (formaat 900×300).

We plaatsen geen commerciële berichten. Wil je reclame maken voor een betaald event of product? Op Branded content vind je de voorwaarden en de mogelijkheden. Stuur je verzoek naar de redactie.

Wil je ook bloggen over HR-communicatie en ben je nog geen lid?