Whitepaper: Duurzaam duurt het langst

‘Duurzaam duurt het langst’ is een uitgave van HR-Communicatie.nl en haar kennispartners. Gedurende een proces van een jaar heeft de community van HR & Communicatie zich gebogen over het onderwerp ‘Duurzaam werkgeverschap’. Samen met experts is er kennis gedeeld, verdiept en verrijkt. Met deze kennis kunnen (HR- en communicatieprofessionals) werkgevers gerichter investeren in hun medewerkers waardoor zij productief, gemotiveerd en betrokken zijn bij hun organisatie.

Voor ons staat Duurzaam werkgeverschap voor de continue aandacht voor en investering in werkplezier, diversiteit, duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en arbeidsomstandigheden. Als je als werkgever hierin investeert, blijven medewerkers productief, gemotiveerd en betrokken bij je organisatie.

Daarom: duurzaam duurt het langst!

Deze community heeft veel verschillende soorten expertises in huis en benadert vraagstukken vanuit het perspectief van HR én van communicatie. Daarnaast bekijken we alle thema’s vanuit de bril en het belang van werkgever én werknemer. Vanuit dit samenspel worden de oplossingen gevonden voor de meest duurzame werkgevers van de toekomst. Dat het onderwerp belangrijk is, laten we ook zien in deze whitepaper. Immers; werkplezier en diversiteit dragen bij aan het innovatie- en ontwikkelvermogen van een organisatie. Elke verzuimende medewerker kost veel geld. Het iedere keer opnieuw laten wegvloeien van kennis uit een organisatie is onverstandig.

Veel tips en tops van onze experts

In de whitepaper presenteren de HR & Communicatie experts maar liefst 25 tips en tops waarmee je direct aan de slag kunt gaan. De auteurs zijn: Monique Hendriks van Bex*communicatie tevens voorzitter van het Expert Panel van HR & Communicatie, Mariken Kooi van Double-OO, Raymond Godding van Godding Storytelling & Training, Esther Flipse van Merknemers, Robin van der Meulen en Kirsten van Enk van 2DAYSMOOD. De eindredactie werd verzorgd door Inge Beckers, voorzitter van HR & Communicatie.

Download de whitepaper  ‘Duurzaam duurt het langst‘ online.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie