Nationale Vitaliteitsweek: een boost voor veerkrachtige verbinding met je collega’s

Steeds meer werkgevers doen mee aan de Nationale Vitaliteitsweek. In 2023 is deze van 25 t/m 29 september. Tijdens deze week helpen we werkgevers om hun medewerkers bewuster te maken van hun eigen invloed op hun veerkracht en vitaliteit. We geven ze toffe challenges en de keuze uit minimaal 3 webinars over één van de 18 belangrijkste persoonlijke thema’s. Dit jaar doen ook de leidinggevenden mee.

Ook dit jaar hebben we een bijzonder online programma opgezet, dat jij naar je eigen smaak kunt inrichten. Een makkelijk te organiseren vitaliteitsweek op maat voor jouw bedrijf, waar iedereen bij kan zijn. Je kunt zelfs opschalen tot 1000 medewerkers!
Jij kiest of laat jouw medewerkers kiezen. Wij nemen de communicatie, uitvoering én opvolging voor onze rekening. Wij regelen alles voor een vast bedrag.

Wat kun je verwachten?

  • Activatiecampagne met kant-en-klare promotiematerialen – voor optimale deelname adviseren we deze te starten medio augustus
  • Op maandag online kick-off-lezing ‘Boost je veerkracht’ van 1 uur
  • Gedurende 5 dagen de challenge ‘Boost je veerkracht’
  • 3 interactieve webinars met keuze uit 18 thema’s die voor jouw organisatie en medewerkers relevant zijn
  • 3 hele gave en zeer actuele webinars om jouw leidinggevenden te inspireren en activeren
  • Eindevaluatie om de impact van deze week zichtbaar te maken voor jouw HR-collega’s en het managementteam

Het Hashtagsam Vitaliteitsweek-programma kost eenmalig € 5995,- voor een onbeperkt aantal deelnemers, inclusief de opnames. Deze ontvang je na afloop om andere collega’s te informeren of om samen nog eens na te bespreken.
Wil jij het die week groter aanpakken? Dat kan! Je kiest dan extra thema’s voor nóg meer afwisseling en interactie, voor iedereen een boost. Wij zorgen voor de uitvoering en communicatie.

Geef collega’s een boost met ons online programma voor de Nationale Vitaliteitsweek!

Hoe werkt het?

Meld je aan via Vitaliteitsweek direct aanvragen.

Na de aanmelding ontvang je van ons een opdrachtbevestiging en kies je de thema’s voor de webinars. Zodra we jouw keus en eventuele vragen hebben ontvangen, spreken we met jou het programma definitief door. Je ondertekent de opdrachtbevestiging. Medio augustus ontvang je een kant-en-klare communicatiekit met een stappenplan, om de Nationale Vitaliteitsweek intern te promoten en jouw medewerkers te laten deelnemen. Begin oktober plannen we een eindevaluatie in en ontvang je veel bruikbare tips om het programma in je organisatie neer te zetten.

Zo eenvoudig is dat dus!

Wanneer en hoe kun je je aanmelden?

Bij aanmelding vóór medio juli hebben we de meeste kans om alles rustig te bespreken, het programma uit te rollen en onder jouw medewerkers te verspreiden.

En meld je je déze week nog aan, dan ontvang je van ons een gratis medewerkersenquête ter waarde van 250 euro, waarmee je kunt achterhalen welke thema’s in jouw organisatie de meeste aandacht nodig hebben. Laat jouw medewerkers zélf kiezen, daarmee verhoog je meteen hun enthousiasme en toewijding.

Het hele team van Hashtagsam wenst je een hele mooie zomer toe! We zijn deze periode gewoon beschikbaar om je te begeleiden naar De Nationale Vitaliteitsweek. Misschien heb je deze periode zelf even wat meer tijd voor reflectie en het maken van afspraken, dus neem gerust contact op.
We helpen mee in de zorg voor gezonde, productieve en gelukkige medewerkers!
Vitale groet van Fleur van den Horn, co-founder Hashtagsam
Quicklinks

Brochure downloaden

Vraag de Nationale Vitaliteitsweek aan

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie