Kom je ook naar het Festival Recruitment in de Zon?

🌞 Zet je zonnebril maar op en trek je dansschoenen aan, want het is tijd voor het meest spectaculaire festival van het jaar! Maak je klaar voor Festival Recruitment in de Zon 2023, waar we dit keer het thema “Rave Your Way to Success” hebben gekozen. Op vrijdag 15 september komen recruiters en arbeidsmarktcommunicatiespecialisten samen voor een dag vol bruisende energie, informatieve sessies en onvergetelijke momenten.

Stel je voor: een stralende zon (het kan nooit slechter dan vorig jaar), een prachtige locatie aan het water en een programma vol boeiende onderwerpen die jou als professional in het vakgebied op het puntje van je stoel zetten. Ontdek tijdens verschillende sessies en workshops alles wat je moet weten over recruitment en arbeidsmarktcommunicatie, terwijl je omringd bent door een sfeer van gezelligheid. Dit is dé gelegenheid om bij te praten met bekende vakgenoten, nieuwe connecties te maken en te genieten van heerlijke versnaperingen en activiteiten.

Maar dat is nog niet alles! Naast het netwerken en het opdoen van nieuwe kennis, is er volop ruimte om plezier te hebben. Want wat is een festival zonder een gezellige barbecue, verschillende DJ’s, yogalessen, festival schmink en bijpassende outfits?

Schrijf je vandaag nog in via Werf& en maak je klaar voor een dag vol inspiratie, vernieuwing en plezier.

Verwacht hot topics als AI en recruitment, referral recruitment, EVP’s maken omdat je als werkgever betekenisvol wil zijn, het centraal stellen van de kandidaat, het bouwen van je employer brand, het creëren van de optimale candidate journey, het maken van podcasts en video’s, het gebruik van sourcing tools, het belang van D&I, het laten stralen van jouw personal brand, inbound recruitment, de perfecte elevator pitch, ontspannende yoga en het managen van jouw hiring manager en nog zoveel meer…

Dus, laat de zon op je gezicht schijnen en rave your way to success op Festival Recruitment in de Zon 2023!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie