Arbeidsmarktcommunicatie blijft belangrijk

Uit het jaarlijks onderzoek De Stand van Werven 2019-2020 van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie blijkt dat employer branding (73%) en arbeidsmarktcommunicatie (71%) belangrijk blijven voor wervingsprofessionals die bij corporates werken.

Ook aan de slag met arbeidsmarktcommunicatie voor jouw organisatie?

Heb jij geen of weinig ervaring met arbeidsmarktcommunicatie en wil je graag tips hoe je talent kan verleiden, verrassen en binden aan jouw organisatie? Meld je dan direct aan voor de gratis Arbeidsmarktcommunicatie 5-daagse van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. Na afloop van deze 5 dagen weet jij hoe je met arbeids­markt­communicatie ervoor zorgt dat mensen op het juiste moment bij jou voor de poort staan zodat je vervolgens kunt gaan werven.

Wat kan je verwachten?

Zodra jij je hebt ingeschreven ontvang je een automatisch gegenereerde e-mail waarin je deze 5-daagse mailing kan accepteren. Houd ook je spam in de gaten. Na acceptatie ontvang je de daaropvolgende 5 werkdagen iedere dag om 12.00 uur een mail met daarin concrete tips & tricks voor het inzetten van arbeidsmarktcommunicatie. Denk daarbij aan downloads, een e-book, checklists, video’s of artikelen met betrekking tot de volgende onderwerpen:

Dag 1: Werving
Dag 2: Employee Relationship Management
Dag 3: Employer Branding
Dag 4: Verbinding/strategie
Dag 5: Arbeids­markt­communicatie

Natuurlijk kan je ook direct aan de slag met arbeidsmarktcommunicatie tijdens een van de opleidingen van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie:

Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie

Ga donderdag 13 en vrijdag 14 februari 2020 twee dagen intensief aan de slag met de arbeidsmarktcommunicatie van jouw organisatie en update direct jouw arbeidsmarktcommunicatiekennis.
Lees meer en/of schrijf direct in >>

Leergang Arbeidsmarktcommunicatie

Donderdag 26 maart start alweer de 27e editie van de succesvolle Leergang Arbeidsmarktcommunicatie. De meest complete opleiding op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie in Nederland waarin je ontdekt hoe je arbeidsmarktcommunicatie het beste kunt inzetten voor jouw organisatie.

Lees meer en/of schrijf direct in >>

Masterclass Arbeidsmarktcommunicatie

Dinsdag 26 mei verken je in deze intensieve dag in sneltreinvaart de breedte van het vakgebied arbeidsmarktcommunicatie. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. introductie in arbeidsmarktcommunicatie, doelgroepgerichte werving, employee relationship management, employer branding en arbeidsmarktcommunicatie strategie. Met veel praktijkvoorbeelden.
Lees meer en/of schrijf direct in >>

Neem gerust contact met op met Anja of Christine van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie voor meer informatie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie