Netwerklunch: wat was dat een schot in de roos

Marlien van der Wiel creëert als recruitmentadviseur een duurzame verbinding tussen de organisatie, de medewerkers en de toekomstige medewerkers. In haar werk speelt de essentie van een organisatie en daarmee het employer brand een cruciale rol bij de zoektocht naar nieuw personeel. Met die visie schoof ze aan bij de netwerklunch van HR & Communicatie.

“Nog niet zo lang geleden begon ik voor mezelf. Deze keus heeft me zoveel kracht en energie gegeven om mijn eigen missie als Recruiter|Adviseur|Coach waar te maken. Kort gezegd, ik wil van betekenis kunnen zijn op de plekken waar het het hardst nodig is. Mijn focus is de Zorg; om de schaarste in de zorg tegen te gaan, wil ik gaan onderzoeken hoe we de mensen binnen deze sector weer ambassadeur voor de zorg kunnen maken. Ik geloof dat dit van cruciaal belang is.”

“Na een mooie eerste opdracht ben ik druk aan het netwerken om richting die missie te groeien en kwam toen in contact met Inge Beckers. Zij raadde me aan om op Valentijnsdag aan te sluiten bij de lunch van HR & Communicatie. Wat was dat een schot in de roos!”

“Ik maakte kennis met de meest uiteenlopende mensen met de meest uiteenlopende achtergronden en allen hadden 1 overeenkomst; de mens staat centraal. Het was zo inspirerend om naar de verhalen van iedereen te luisteren. Ze kwamen met goede raad en tips waar ik zelf nooit aan gedacht had. Ik kreeg ook de bevestiging dat ik op de goede weg zat. Erg waardevol als startend ondernemer. Snel weer! Let’s go!”

Marlien kreeg de smaak te pakken. Zin om de volgende keer ook aan te schuiven?

Vier keer per jaar ben je welkom bij een goed verzorgde tweegangenlunch in Amsterdam of Utrecht (vlakbij station en goed bereikbaar met de auto). De plekken zijn beperkt, want in klein gezelschap zijn de verbinding en inhoud van de gesprekken het sterkst.

De eerstvolgende data en link naar het reserveren van je plek vind je in onze Agenda.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie