Masterclass Recruitment Marketing

Kandidaten laten zich steeds minder makkelijk vinden en verleiden. Er gelden nieuwe spelregels in werving van talent en daarvoor zijn ook andere aanpakken nodig. O.a. met behulp van doelgroep data-analyse, tech, experience, verrassen, bellen en social.

Inspiratiesessie voor werkgeluk: eNPS + Interne Communicatie

Bevlogen en gelukkige medewerkers willen we allemaal toch? Dat zijn immers de positieve medewerkers met unieke prestaties. Maar hoe krijg je die? Daarvoor verdiepen we ons in de 15 drijfveren van betrokkenheid uit het bewezen Employee Happiness Model van 2DAYSMOOD. Op 18 juni delen we de nieuwste wetenschappelijke inzichten en best practices over de eNPS score en Interne Communicatie.

Netwerklunch HR & Communicatie, juni 2019, Utrecht

Het heeft grote meerwaarde voor veel professionals om 'even' uit de dagelijkse werkzaamheden te stappen en inspiratie op te doen. Reserveer snel voor deze netwerklunch op 19 juni 2019 bij restaurant Het Zuiden in Utrecht.

Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie

Je arbeidsmarktcommunicatie naar een hoger plan tillen? Werk twee dagen intensief aan je arbeidsmarktcommunicatie tijdens de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie. Update je kennis én ga direct aan de slag voor jouw eigen organisatie.

Masterclass Arbeidsmarktcommunicatie

Tijdens deze masterclass leer je het verschil te maken met arbeidsmarktcommunicatie. Van doelgroep gerichte werving adviezen, tot employee relationship management en van employer branding tot arbeidsmarktcommunicatiestrategie.

Employer Branding Table van Macknificent

Wil jij binnenkort aan de slag met Employer Branding maar weet je nog niet goed hoe je dat aan moet pakken? Vraag gewoon eens aan anderen hoe zij het doen! Schuif dinsdag 10 september a.s. aan bij de Employer Branding Table van Macknificent.

Leergang Arbeidsmarktcommunicatie

In de huidige krappe arbeidsmarkt maak je met goede arbeidsmarktcommunicatie het verschil. Ontdek tijdens de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie alle facetten van het vak.

Living Lab - Authentiek communiceren

Bex*communicatie kijkt vooruit. Naar de uitdagingen van morgen. Dat doen we samen met relaties en opdrachtgevers. Omdat co-creatie in onze vezels zit. In Bex*Living Labs. Daar toetsen we nieuwe ideeën. Daar delen we vraagstukken en kennis.

Leergang Recruitment

In deze praktische recruitmentopleiding leer je alles om kandidaten te vinden en in beweging te brengen uitgaande van je eigen recruitmentkracht.

Netwerklunch HR & Communicatie, okt 2019, Amsterdam

Inspiratie opdoen, kennismaken en kennis delen; de ingrediënten van onze netwerklunch. Het gezelschap varieert en verrast telkens opnieuw. Reserveer snel je plek aan tafel voor 11 oktober 2019 bij de IJ-kantine in Amsterdam.

HR-Communicatie Najaarsborrel, 14 november in Utrecht

Op donderdag 14 november 2019 organiseren we een netwerkborrel speciaal voor nieuwe leden en iedereen die hen en onze community graag leert kennen.