HRM in de Zorg, Congrescentrum 1931 in Den Bosch

HRM in de Zorg is al 12 jaar, met jaarlijks 350 deelnemers, hét platform voor directie, HR- en lijnmanagers werkzaam in de zorg en welzijn. Communtiyleden van HR & Communicatie ontvangen €50 korting.

Talent Acquisition Live 2018

Digitaal-Werven en Werf& hebben hun krachten gebundeld om een ​​nieuw internationaal recruitmentevenement te organiseren op 20 september: Talent Acquisition Live. 

Brainstorm: Luisteren hoe doe je dat?

Laat je inspireren door Best Practices over Luisteren door René Brouwers van Great Place to Work. Denk en discussieer mee over oplossingen, aanbevelingen en tips. Toegang gratis voor community-leden.

Leergang Arbeidsmarktcommunicatie

In de huidige krappe arbeidsmarkt maakt u met goede arbeidsmarktcommunicatie het verschil. Ontdek tijdens de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie alle facetten van het vak.

HR & Communicatie Netwerklunch, oktober, Amsterdam

Wij nodigen je van harte uit voor een inspirerende netwerklunch, gemodereerd door Inge Beckers of Marjolijn Vlug, waarbij we kennis en ervaringen met elkaar delen.

Waarom sociale media zo belangrijk zijn voor HR

De impact van sociale media op organiseren, samenwerken en communiceren – en daarmee het HR-beleid – is groot. Maar hoe kunt u dat het beste inrichten?

Leergang Recruitment

In deze praktische recruitmentopleiding leert u alles om kandidaten te vinden en in beweging te brengen uitgaande van uw eigen recruitmentkracht.

HR-communicatie bij verandering, masterclass

Hoe kunt u een goed advies uitbrengen, medewerkers meenemen in veranderingen en managers overtuigen? Tijdens deze masterclass leert u in 1 dag hoe u dit op de juiste manier aanpakt!

HR-Communicatie Najaarsborrel, november, Utrecht

Op donderdag 22 november organiseren we een netwerkborrel speciaal voor nieuwe leden en iedereen die hen (en elkaar) graag leert kennen. Inhoudelijke noot: we presenteren de uitkomsten van de dialoog-denktank!

HRM & het Onderwijs, Spant! Bussum

HRM & het Onderwijs is al 10 jaar, met jaarlijks ruim 250 deelnemers, het jaarcongres vóór en dóór HR, bestuur/directie en schoolleiders in het onderwijs. Communtiyleden van HR & Communicatie ontvangen €50 korting.