Vitaliteitsweek: 'Week van het geld'

Steeds meer werkgevers krijgen te maken met werknemers met financiële problemen. Uit onderzoek blijkt dat dit is opgelopen van 62% naar 85%. Een medewerker met financiële problemen kost € 13.000.

Vitaliteitsweek: 'Week van de overgang'

1,2 miljoen vrouwen zitten in de overgang. Hiervan heeft ongeveer 85% te maken met symptomen. Overgangsklachten worden ook regelmatig verward met burn-outklachten.

Nationaal Congres Online Verbinding 2023

Centrale vraag van het congres over online verbinding: Hoe ondersteun je medewerkers vanuit HR of Communicatie met online middelen? Leden van HR & Communicatie krijgen korting op een ticket.

Training 'Word sterk in elk gesprek'

Gaat bij jou of in jouw organisatie veel tijd verloren aan ineffectieve vergaderingen en gesprekken? In onze training 'Word sterk in elk gesprek' leer je hoe je je uitspreekt op een manier die bij je past, hoe je duidelijk bent over verwachtingen en doorvraagt als zaken nog niet duidelijk zijn. Pak de regie en word sterk in elk gesprek!

HRM in de Overheid - 2023

HRM in de Overheid is het jaarcongres voor en door HR, directie/bestuur, teamleiders/-managers, adviseurs en medewerkers, implementatiemanagers, projectleiders en overheidsmanagers verantwoordelijk voor Personeel, Organisatie, Innovatie en Arbeid werkzaam in de overheid.

Do's en don'ts van een succesvol vitaliteitsbeleid anno 2023

Wat kun je doen om uitval van je medewerkers te voorkomen en hoe maak je zichtbaar waar verzuim vandaan komt? Je krijgt antwoord in dit gratis webinar vol met tips rond succesvol vitaliteitsbeleid gepresenteerd door Fleur van den Horn en Céline Lustig-Siras. 

Ideeënproeverij over hoe je de engagement verhoogt door storytelling

De ideeën proeverijen van HR & Communicatie zijn inspiratie sessies over bepaalde kennisthema’s. In april staat het thema engagement centraal. Raymond Godding praat ons bij over 'verhaalkracht'. Hoe je bij medewerkers de betrokkenheid verhoogt vanuit het organisatieverhaal. 

Vitaliteitsweek: 'Week van de (jonge) mantelzorger'

1 op de 5 mensen verlenen mantelzorg, dit aantal gaat stijgen naar 2,1 miljoen in 2040. Mantelzorg verhoogt het risico op langdurig verzuim van minstens 2 weken.

Total Workforce Management

De Masterclass Total Workforce Management is voor de toekomstgerichte HR-professional die regie wil pakken en voorop wil lopen in veranderende en uitdagende tijden. Een adaptieve HR-strategie voor de nieuwe realiteit.

Intervisie netwerklunch over hoe digitale tools zorgen voor verbinding

Tijdens de HR & Communicatie intervisie netwerklunch sparren wij in een exclusieve en vertrouwde omgeving met HR- en communicatieprofessionals over een thema. Doreen Borneman gaat met je in gesprek over hoe digitale middelen kunnen bijdragen aan verbinding in organisaties.

HRM in de Zorgsector - 2023

Hét jaarcongres voor en door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. U bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor u.

HR & Communicatie Summum: 9 november 2023

In 2023 ontwikkelen we kennis over 'Vertrouwen'. In het najaar presenteren we op interactieve wijze de opgedane inzichten tijdens ons summum. Houd onze agenda in de gaten!

HRM en het Onderwijs - 2023

HRM & het Onderwijs is al 12 jaar het jaarcongres vóór en dóór HR, bestuur/directie en schoolleiders werkzaam in het onderwijs. In één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt.