Double-OO Masterclass: Ontwikkeling van mensen in organisaties

Ben jij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van mensen in jouw organisatie? Kom naar onze online verdiepingssessie over persoonlijke ontwikkeling. Je ontmoet bij dit online event andere inspiratoren én lezers van de Yellow Paper.

Masterclass Referral Recruitment

Referrals vormen vaak de meest waardevolle sollicitanten voor een organisatie. Het via via werven wordt dan ook steeds belangrijker. In deze masterclass leer je hoe je een goede basis legt om effectief te werven via referrals.

Ideeënproeverij, online lunch kennissessie: 24 juni 2021

De HR & Communicatie ideeënproeverij is een intervisielunch voor HR- en communicatieprofessionals die houden van goede raad, nieuwe ideeën én lekker eten! Breng je eigen HR-communicatie thema naar de tafel.

Live online masterclass: Thuiswerken regel je zo

Door corona is thuiswerken voor veel medewerkers de dagelijkse praktijk. Is het thuiswerk- of mobiliteitsbeleid hier al op aangepast? Wat zijn de juridische, fiscale en arbo-technische gevolgen? U bent helemaal op de hoogte na het volgen van deze masterclass.

Schrijven van vacatureteksten

Een goede vacaturetekst is online vindbaar, spreekt de doelgroep aan, pre selecteert en zet aan tot solliciteren. Via een e-learning gecombineerd met een workshop leer je doelgroepgerichte en wervende vacatureteksten te schrijven.

HRM in de Zorg - 2021

Al 15 jaar hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. Je bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor jou.

Ideeënproeverij, online lunch kennissessie: 1 oktober 2021

De HR & Communicatie ideeënproeverij is een intervisielunch voor HR- en communicatieprofessionals die houden van goede raad, nieuwe ideeën én lekker eten! Breng je eigen HR-communicatie thema naar de tafel.

Exclusief Seminar Mentale Innovatie In Eén Dag

Tijdens dit seminar hoor je topsprekers als Hans van Breukelen, Benno Diederiks en Bas Kodden. Zij geven je in één dag praktische handvatten om de kracht van Mentale Innovatie en gedurfd leiderschap in te zetten voor jezelf, jouw team en organisatie.

HR & Communicatie Seminar: 18 november 2021

HR-Communicatie.nl brengt professionals werkzaam in deze vakgebieden dichter bij elkaar. Deze middag staat in het teken van de presentatie van de uitkomsten van ons jaarlijkse kennisthema.

HRM en het Onderwijs - 2021

HRM & het Onderwijs is al 12 jaar het jaarcongres vóór & dóór HR, bestuur/directie en schoolleiders werkzaam in het onderwijs, van IKC tot PO-VO-MBO-HBO-WO. In één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt.