Het arbeidsmarktcommunicatieplan

Van organisatiestrategie tot arbeidsmarktcommunicatieplan. Met een goed plan weet je de juiste medewerkers voor je organisatie aan te trekken en te behouden. Tijdens deze online live workshop leer jij een duurzaam amc-plan te maken voor 2022 en verder.

Succesfactoren en onderscheidende aanpak voor een effectief vitaliteitsbeleid in 2022

In deze webinar, welke we geven in samenwerking met sr adviseur vitaliteit Céline Lustig-Siras, onthullen wij hoe je een vitaliteitsbeleid effectief implementeert, verbetert en voor de lange termijn kunt uitbreiden: laagdrempelig, data-gedreven en gefaseerd.

Masterclass doelgroepanalyse en persona’s

Tijdens deze masterclass leer je inzicht te krijgen in jouw specifieke doelgroepen op de arbeidsmarkt door middel van een doelgroepanalyse. Vervolgens leer jij deze inzichten te gebruiken om jouw ideale kandidaat (persona) op te stellen.

Gratis webinar: Verbeter je slaap

1 op de 5 werknemers in Nederland ervaart slaapproblemen. Leer hoe je de slaap van jouw jouw medewerkers kunt optimaliseren.

Seminar Arbeidsmarkttrends 2022-2026

Bepaal je wervingsstrategie o.b.v. huidige en toekomstige ontwikkelingen. Welke arbeidsmarkttrends en kengetallen zijn in 2022 voor jou van belang? Wat zijn de laatste nieuwtjes en waarmee behaal je meteen een aantal quick wins?

Masterclass Modern belonen voor onderscheidend werkgeverschap

Het binden en boeien van medewerkers vraagt – naast een aantrekkelijke werkcultuur – om een modern belonings- en arbeidsvoorwaardenbeleid. In deze masterclass leert u hoe u dit vorm geeft.

Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie

Je arbeidsmarktcommunicatie naar een hoger plan tillen? Werk twee dagen intensief aan je arbeidsmarktcommunicatie tijdens de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie. Update je kennis én ga aan de slag met jouw eigen arbeidsmarktcommunicatie voor jouw eigen organisatie.

Masterclass Employer Branding

Neem een voorsprong met een sterk werkgeversmerk. Om nieuw talent binnen te halen én om te verbinden met jouw huidig talent. Ontdek in 1 dag alle ins & outs over employer branding. Van ontwikkelen tot uitbouwen.

Leergang Arbeidsmarktcommunicatie

De meest complete opleiding op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie in Nederland. Van werving tot employee relationship management en van employer branding tot arbeidsmarktcommunicatiestrategie. Samen zorgen we ervoor dat jij arbeidsmarktcommunicatie het beste kunt inzetten in jouw organisatie!

HRM en het Onderwijs - 2022

HRM & het Onderwijs is al 12 jaar het jaarcongres vóór & dóór HR, bestuur/directie en schoolleiders werkzaam in het onderwijs, van IKC tot PO-VO-MBO-HBO-WO. In één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt.