Festival recruitment in de zon!

Hét recruitment festival wat je niet wilt missen. Deze dag geef je jouw kennis van recruitment arbeidsmarktcommunicatie een (vitamine) boost zodat je startklaar het najaar ingaat.

Employer Branding Table van Macknificent

Wil jij binnenkort aan de slag met Employer Branding maar weet je nog niet goed hoe je dat aan moet pakken? Vraag gewoon eens aan anderen hoe zij het doen! Schuif dinsdag 10 september a.s. aan bij de Employer Branding Table van Macknificent.

Jaarcongres HRM in de Zorg 2019

Hét jaarcongres voor en door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. U bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor u.

Leergang Arbeidsmarktcommunicatie

In de huidige krappe arbeidsmarkt maak je met goede arbeidsmarktcommunicatie het verschil. Ontdek tijdens de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie alle facetten van het vak.

Living Lab - Authentiek communiceren

Bex*communicatie kijkt vooruit. Naar de uitdagingen van morgen. Dat doen we samen met relaties en opdrachtgevers. Omdat co-creatie in onze vezels zit. In Bex*Living Labs. Daar toetsen we nieuwe ideeën. Daar delen we vraagstukken en kennis.

Leergang Recruitment

In deze praktische recruitmentopleiding leer je alles om kandidaten te vinden en in beweging te brengen uitgaande van je eigen recruitmentkracht.

Netwerklunch HR & Communicatie, okt 2019, Amsterdam

Inspiratie opdoen, kennismaken en kennis delen; de ingrediënten van onze netwerklunch. Het gezelschap varieert en verrast telkens opnieuw. Reserveer snel je plek aan tafel voor 11 oktober 2019 bij de IJ-kantine in Amsterdam.

Masterclass Werven van starters en jong talent

De vraag naar starters (mbo, hbo en wo) op de arbeidsmarkt is vele malen groter dan het aanbod. Daarbij zijn ook de spelregels om deze groep te werven en te behouden voor de organisatie veranderd. Het vraagt nieuwe werving- en selectiemethodes tot en met aanpassingen in het HR beleid.

Masterclass Employer Branding

Neem een voorsprong met een sterk werkgeversmerk. Om nieuw talent binnen te halen én om te verbinden met jouw huidig talent. Ontdek in 1 dag alle ins & outs over employer branding. Van ontwikkelen tot uitbouwen.

Masterclass Referral Recruitment

Referrals vormen vaak de meest waardevolle sollicitanten voor een organisatie. Het via via werven wordt dan ook steeds belangrijker. In deze masterclass leer je hoe je een goede basis legt om effectief te werven via referrals.

10 JAAR HR & Communicatie - Reünie & Borrel

Netwerkborrel van HR & Communicatie! Speciaal voor nieuwe leden en iedereen die hen en onze community graag leert kennen. Deze keer extra SPECIAAL: want we gaan proosten op ons 10 jarig bestaan!

Seminar Arbeidsmarkttrends 2020-2024

Bepaal je wervingsstrategie o.b.v. huidige en toekomstige ontwikkelingen. Welke arbeidsmarkttrends en kengetallen zijn in 2020 voor jou van belang? Wat zijn de laatste nieuwtjes en waarmee behaal je meteen een aantal quick wins?

Schrijven van vacatureteksten

Een goede vacaturetekst is online vindbaar, spreekt de doelgroep aan, preselecteert en zet aan tot solliciteren. In deze praktische workshop leer je doelgroepgerichte en wervende vacatureteksten te schrijven.

Workshop Referral Recruitment

In 1 dag maak jij de start naar een strategisch referral programma voor jouw organisatie, compleet met strategie, doel en idee!

Masterclass Recruitment Marketing

Kandidaten laten zich steeds minder makkelijk vinden en verleiden. Er gelden nieuwe spelregels in werving van talent en daarvoor zijn ook andere aanpakken nodig. O.a. met behulp van doelgroep data-analyse, tech, experience, verrassen, bellen en social.