Masterclass Employer branding

Neem een voorsprong met een sterk werkgeversmerk. Om nieuw talent binnen te halen én om te verbinden met jouw huidig talent. Ontdek in 1 dag alle ins & outs over employer branding. Van ontwikkelen tot uitbouwen.

Webinar: Een Data-gedreven aanpak voor Werkgeluk

Na deze gratis 'Lunch & Learn' webinar, begin je jouw middag vol met (wetenschappelijke) kennis, praktische tips en een data-gedreven aanpak om direct aan de slag te gaan met Werkgeluk en Medewerkersbetrokkenheid in je team(s)!

Netwerklunch HR & Communicatie, april 2019, Amsterdam

Wees welkom op de netwerklunch van 19 april 2019 bij restaurant De IJ-kantine in Amsterdam. Lekker eten, sparren met vakgenoten, een goede manier om weer even met een frisse blik naar je vak te kijken.

Workshop vacatureteksten schrijven voor recruiters

Vacatureteksten spelen nog altijd een grote rol in arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Tijdens deze interactieve sessie krijg je aan de hand van praktijk voorbeelden inzicht in de eisen die vandaag de dag aan vacatureteksten worden gesteld.

Employer Branding Table

Wil jij binnenkort aan de slag met Employer Branding maar weet je nog niet goed hoe je dat aan moet pakken? Vraag gewoon eens aan anderen hoe zij het doen! Schuif dinsdag 21 mei 2019 aan bij de Employer Branding Table van Macknificent.

HR-Communicatie Voorjaarsborrel, 23 mei in Utrecht

Op donderdag 23 mei 2019 organiseren we een netwerkborrel speciaal voor nieuwe leden en iedereen die hen en onze community graag leert kennen.

Masterclass Arbeidsmarktcommunicatie

Tijdens deze masterclass leer je het verschil te maken met arbeidsmarktcommunicatie. Van doelgroep gerichte werving adviezen, tot employee relationship management en van employer branding tot arbeidsmarktcommunicatiestrategie.

Blended workshop Schrijven van vacatureteksten

Een goede vacaturetekst is online vindbaar, spreekt de doelgroep aan, preselecteert en zet aan tot solliciteren. In deze praktische workshop leer je doelgroepgerichte en wervende vacatureteksten te schrijven.

Masterclass Modern belonen voor onderscheidend werkgeverschap

Het binden en boeien van medewerkers vraagt vandaag de dag om een modern arbeidsvoorwaardenbeleid. Tijdens deze masterclass leert u op welke wijze u een modern beloningsbeleid kunt vormgeven dat bijdraagt aan uw employer branding strategie en uw employee experience.

Netwerklunch HR & Communicatie, juni 2019, Utrecht

Het heeft grote meerwaarde voor veel professionals om 'even' uit de dagelijkse werkzaamheden te stappen en inspiratie op te doen. Reserveer snel voor deze netwerklunch op 19 juni 2019 bij restaurant Het Zuiden in Utrecht.

Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie

Je arbeidsmarktcommunicatie naar een hoger plan tillen? Werk twee dagen intensief aan je arbeidsmarktcommunicatie tijdens de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie. Update je kennis én ga direct aan de slag voor jouw eigen organisatie.

Living Lab - Authentiek communiceren

Bex*communicatie kijkt vooruit. Naar de uitdagingen van morgen. Dat doen we samen met relaties en opdrachtgevers. Omdat co-creatie in onze vezels zit. In Bex*Living Labs. Daar toetsen we nieuwe ideeën. Daar delen we vraagstukken en kennis.

Netwerklunch HR & Communicatie, okt 2019, Amsterdam

Inspiratie opdoen, kennismaken en kennis delen; de ingrediënten van onze netwerklunch. Het gezelschap varieert en verrast telkens opnieuw. Reserveer snel je plek aan tafel voor 11 oktober 2019 bij de IJ-kantine in Amsterdam.

HR-Communicatie Najaarsborrel, 14 november in Utrecht

Op donderdag 14 november 2019 organiseren we een netwerkborrel speciaal voor nieuwe leden en iedereen die hen en onze community graag leert kennen.