Bex*to school met drie thema's, april

In deze Bex*to school behandelen we drie onderwerpen: Hugo Masselink - campagnes / Marlon van den Besselaar en Eveline ter Laak - veranderen / Ron van Berkel - veranderverhalen

HR & Communicatie Voorjaarsborrel, mei, Utrecht

Op donderdag 24 mei organiseren we een netwerkborrel speciaal voor nieuwe leden en iedereen die hen (en elkaar) graag leert kennen. Ook voor een inhoudelijke noot wordt gezorgd!

Bex*to school met drie thema's, juni

In deze Bex*to school behandelen we drie onderwerpen: Noud Bex - crisis / Monique Hendriks - medewerker-engagement / communicatieregie

HR & Communicatie Netwerklunch, juni, Utrecht

Wij nodigen je van harte uit voor een inspirerende netwerklunch, gemodereerd door Inge Beckers of Marjolijn Vlug, waarbij we kennis en ervaringen met elkaar delen.

HRM in de Zorg, Spant! Bussum

HRM in de Zorg is al 12 jaar, met jaarlijks 350 deelnemers, hét platform voor directie, HR- en lijnmanagers werkzaam in de zorg en welzijn. Communtiyleden van HR & Communicatie ontvangen €50 korting.

HR & Communicatie Netwerklunch, oktober, Amsterdam

Wij nodigen je van harte uit voor een inspirerende netwerklunch, gemodereerd door Inge Beckers of Marjolijn Vlug, waarbij we kennis en ervaringen met elkaar delen.

Waarom sociale media zo belangrijk zijn voor HR

De impact van sociale media op organiseren, samenwerken en communiceren – en daarmee het HR-beleid – is groot. Maar hoe kunt u dat het beste inrichten?

HR-communicatie bij verandering, masterclass

Hoe kunt u een goed advies uitbrengen, medewerkers meenemen in veranderingen en managers overtuigen? Tijdens deze masterclass leert u in 1 dag hoe u dit op de juiste manier aanpakt!

HR & Communicatie Najaarsborrel, november, Utrecht

Op donderdag 22 november organiseren we een netwerkborrel speciaal voor nieuwe leden en iedereen die hen (en elkaar) graag leert kennen. Ook voor een inhoudelijke noot wordt gezorgd!

HRM & het Onderwijs, Spant! Bussum

HRM & het Onderwijs is al 10 jaar, met jaarlijks ruim 250 deelnemers, het jaarcongres vóór en dóór HR, bestuur/directie en schoolleiders in het onderwijs. Communtiyleden van HR & Communicatie ontvangen €50 korting.