Seminar: Beter werven in de zorg

Werving staat bovenaan de agenda van zorgorganisaties. Van ouderenzorg tot thuiszorg en van ziekenhuis tot GGZ. Tijdens dit seminar krijg je concrete handreikingen om jouw werving te optimaliseren. Met veel praktijkvoorbeelden, twee sprekers en twee inspirerende gastsprekers!

HR mastermind-sessie tijdens de Week van het Werkgeluk

We kunnen al even geen face-to-face inspiratiesessies verzorgen. Maar er is wel behoefte aan meer diepgaande interactie. Daarom starten we op vrijdag 25 september met de eerste HR mastermind-sessie voor klanten van 2DAYSMOOD en JECKX.

Amplify DEI Summit 2020

A strong DEI (Diversity, Equity, and Inclusion) mission within the workplace is one of the most important pillars for business success and employee wellness. Join this three-day online summit!

HRM in de Overheid, Spant! Bussum

Kom donderdag 1 oktober naar het jaarcongres HRM in de Overheid, met aandacht voor vertrouwen, verbinding en vakmanschap. Communityleden van HR & Communicatie ontvangen €50 korting!

Verdiepingswebinar Thuiswerken & Mobiliteit

In deze online sessie zal Esther Flipse van Merknemers, dieper ingaan op thuiswerken en mobiliteit.

Masterclass inleiding in Workforce Analytics

De masterclass Workforce Analytics (WFA) richt zich op de praktische kant van de strategische personeelsplanning (SPP). Kom luisteren naar Dr. Gerard Evers en Geert-Jan Waasdorp.

Werkgeluk: Hype of heel normaal?

Met plezier naar je werk gaan, energie voelen, er voldoening uithalen is wat iedereen wenst. We verkennen wat dit vraagt van de werkgever en werknemer nu we langer inzetbaar moeten blijven op een continu veranderende arbeidsmarkt.

Ideeënproeverij 30 oktober 2020, online keukentafel

De ideeënproeverij is een intervisielunch voor HR- en communicatieprofessionals. Het thema waarover wij deze keer met elkaar in gesprek gaan is ‘Retentie en re-boarding (na corona)’. Geef je snel op voor deze Zoom-sessie!

Masterclass Referral Recruitment

Referrals vormen vaak de meest waardevolle sollicitanten voor een organisatie. Het via via werven wordt dan ook steeds belangrijker. In deze masterclass leer je hoe je een goede basis legt om effectief te werven via referrals.

Arbeidsmarkttrends 2021-2025

Bepaal je wervingsstrategie o.b.v. huidige en toekomstige ontwikkelingen. Welke arbeidsmarkttrends en kengetallen zijn in 2021 voor jou van belang? Wat zijn de laatste nieuwtjes en waarmee behaal je meteen een aantal quick wins?

Leergang Recruitment

Dé recruitmentopleiding van Nederland: met veel moderne recruitmenttooling, data, search, het DoelgroepenDashboard, de VacatureVerbeteraar en bewezen technieken zoals VIF en STAR.

Tweedaagse Recruitment Marketing Automation

Recruitment Marketing Automation is binnen werving een nieuwe discipline. Vanuit e-commerce, data analytics en marketing automation is deze nieuwe combinatie ontstaan.

HR-Communicatie Najaarsborrel, 19 november 2020

Op donderdag 19 november 2020  organiseren we een borrel speciaal voor (nieuwe) leden, kennispartners en iedereen die hen en onze community graag leert kennen.

Masterclass Arbeidsmarktcommunicatie

Tijdens deze masterclass leer je het verschil te maken met arbeidsmarktcommunicatie. Van doelgroepgerichte werving adviezen, tot employee relationship management en van employer branding tot arbeidsmarktcommunicatiestrategie.

HRM en het Onderwijs, Spant in Bussum

HRM & het Onderwijs is al 11 jaar, met jaarlijks 250 deelnemers, het jaarcongres vóór & dóór HR, bestuur/directie en schoolleiders werkzaam in het onderwijs, van IKC tot PO-VO-MBO-HBO-WO. Communtiyleden ontvangen €50 korting.

Masterclass Modern belonen voor onderscheidend werkgeverschap

Tijdens deze masterclass leert u op welke wijze u een modern beloningsbeleid kunt vormgeven dat bijdraagt aan uw employer branding strategie en uw employee experience!

Kennisportal Vacatureteksten

Jouw toegang tot een schat aan kennis en tools voor de perfecte vacaturetekst. Op het tijdstip dat jij kiest. In het tempo dat jou past. Flexibel. Volledig. En altijd up to date.

Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie

Je arbeidsmarktcommunicatie naar een hoger plan tillen? Werk twee dagen intensief aan je arbeidsmarktcommunicatie tijdens de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie. Update je kennis én ga direct aan de slag voor jouw eigen organisatie.

Tweedaagse Sourcing & Search

Sourcen is veel meer dan alleen een Inmail versturen via LinkedIn of een ‘boolean search’ in Google. Tijdens deze twee dagen leer je direct meer juiste kandidaten te vinden en verleiden met een toegankelijke en kandidaatgerichte sourcingsaanpak.