HRM & het Onderwijs, Spant! Bussum

HRM & het Onderwijs is al 10 jaar, met jaarlijks ruim 250 deelnemers, het jaarcongres vóór en dóór HR, bestuur/directie en schoolleiders in het onderwijs. Communtiyleden van HR & Communicatie ontvangen €50 korting.

Blended workshop Schrijven van vacatureteksten

Een goede vacaturetekst is online vindbaar, spreekt de doelgroep aan, preselecteert en zet aan tot solliciteren. In deze praktische workshop leer je doelgroepgerichte en wervende vacatureteksten te schrijven.

Seminar Candidate Experience

Candidate experience is hot. En terecht! Een kandidaatervaring heeft impact op je omzet, op je kosten en op jouw aantrekkingskracht op het beste talent. Je hoort tijdens dit exclusieve seminar verschillende sprekers en partners over hun ervaringen en tips.

Lunchvergadering voor kennispartners

Elk jaar in januari nodigt HR & Communicatie alle kennispartners uit. Tijdens deze exclusieve bijeenkomst bespreken we wat er op ieders agenda staat voor het komende jaar en kiezen we het 'jaar-kennis-thema'.

Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie

Uw arbeidsmarktcommunicatie naar een hoger plan tillen? Werk twee dagen intensief aan uw arbeidsmarktcommunicatie tijdens de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie. Update uw kennis én ga direct aan de slag voor uw eigen organisatie.

Netwerklunch HR & Communicatie, februari 2019, Utrecht

Wij nodigen je van harte uit voor een inspirerende netwerklunch op 14 februari 2019 bij restaurant Het Zuiden in Utrecht, gemodereerd door Inge Beckers of Marjolijn Vlug, waarbij we kennis en ervaringen met elkaar delen.

Seminar Beter werven in de zorg

Werving staat bovenaan de agenda van zorgorganisaties. Van ouderenzorg tot thuiszorg en van ziekenhuis tot GGZ. Tijdens dit seminar krijg je concrete handreikingen om jouw werving te optimaliseren. Met veel praktijkvoorbeelden, twee sprekers en twee inspirerende gastsprekers!

Leergang Arbeidsmarktcommunicatie

In de huidige krappe arbeidsmarkt maak je met goede arbeidsmarktcommunicatie het verschil. Ontdek tijdens de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie alle facetten van het vak.

Netwerklunch HR & Communicatie, april 2019, Amsterdam

Wees welkom op de netwerklunch van 19 april 2019 bij restaurant De IJ-kantine in Amsterdam. Lekker eten, sparren met vakgenoten, een goede manier om weer even met een frisse blik naar je vak te kijken.

HR-Communicatie Voorjaarsborrel, 23 mei in Utrecht

Op donderdag 23 mei 2019 organiseren we een netwerkborrel speciaal voor nieuwe leden en iedereen die hen en onze community graag leert kennen.

Netwerklunch HR & Communicatie, juni 2019, Utrecht

Het heeft grote meerwaarde voor veel professionals om 'even' uit de dagelijkse werkzaamheden te stappen en inspiratie op te doen. Reserveer snel voor deze netwerklunch op 19 juni 2019 bij restaurant Het Zuiden in Utrecht.

Netwerklunch HR & Communicatie, okt 2019, Amsterdam

Inspiratie opdoen, kennismaken en kennis delen; de ingrediënten van onze netwerklunch. Het gezelschap varieert en verrast telkens opnieuw. Reserveer snel je plek aan tafel voor 18 oktober 2019 bij de IJ-kantine in Amsterdam.