Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie

Uw arbeidsmarktcommunicatie naar een hoger plan tillen? Werk twee dagen intensief aan uw arbeidsmarktcommunicatie tijdens de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie. Update uw kennis én ga direct aan de slag voor uw eigen organisatie.

HRM in de Zorg, Spant! Bussum

HRM in de Zorg is al 12 jaar, met jaarlijks 350 deelnemers, hét platform voor directie, HR- en lijnmanagers werkzaam in de zorg en welzijn. Communtiyleden van HR & Communicatie ontvangen €50 korting.

Leergang Arbeidsmarktcommunicatie

In de huidige krappe arbeidsmarkt maakt u met goede arbeidsmarktcommunicatie het verschil. Ontdek tijdens de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie alle facetten van het vak.

HR & Communicatie Netwerklunch, oktober, Amsterdam

Wij nodigen je van harte uit voor een inspirerende netwerklunch, gemodereerd door Inge Beckers of Marjolijn Vlug, waarbij we kennis en ervaringen met elkaar delen.

Waarom sociale media zo belangrijk zijn voor HR

De impact van sociale media op organiseren, samenwerken en communiceren – en daarmee het HR-beleid – is groot. Maar hoe kunt u dat het beste inrichten?

Leergang Recruitment

In deze praktische recruitmentopleiding leert u alles om kandidaten te vinden en in beweging te brengen uitgaande van uw eigen recruitmentkracht.

HR-communicatie bij verandering, masterclass

Hoe kunt u een goed advies uitbrengen, medewerkers meenemen in veranderingen en managers overtuigen? Tijdens deze masterclass leert u in 1 dag hoe u dit op de juiste manier aanpakt!

HR-Communicatie Najaarsborrel, november, Utrecht

Op donderdag 22 november organiseren we een netwerkborrel speciaal voor nieuwe leden en iedereen die hen (en elkaar) graag leert kennen. Inhoudelijke noot: we presenteren de uitkomsten van de dialoog-denktank!

HRM & het Onderwijs, Spant! Bussum

HRM & het Onderwijs is al 10 jaar, met jaarlijks ruim 250 deelnemers, het jaarcongres vóór en dóór HR, bestuur/directie en schoolleiders in het onderwijs. Communtiyleden van HR & Communicatie ontvangen €50 korting.