Leergang Arbeidsmarktcommunicatie

De meest complete opleiding op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie in Nederland. Van werving tot employee relationship management en van employer branding tot arbeidsmarktcommunicatiestrategie.

Masterclass Verbindend Leidinggeven & Communiceren

Wat is verbinding, samen, sterk, vertrouwen, veilig? In verbinding zijn met de ander, dat voel je. En je voelt het pas echt, als het er niet is. Verbinding, aandacht en het échte gesprek dragen bij aan het behoud van je collega’s, hen te verbinden aan jouw organisatie, aan elkaar én aan jou als leidinggevende.

Ideeënproeverij over hoe je verandering in een organisatie stimuleert

Tijdens deze ideeënproeverij over het stimuleren van veranderbereidheid in organisaties vertelt Anke van Gogh van Bex*communicatie, hoe zij organisaties helpt in verandertrajecten.

HR & Communicatie Summum: 9 november 2023

Het summum van HR & Communicatie staat dit jaar in het teken van vertrouwen op de werkvloer. Je krijgt stevige inhoudelijke verhalen en inspirerende workshops in Eindhoven.

HRM en het Onderwijs - 2023

HRM & het Onderwijs is al 12 jaar het jaarcongres vóór en dóór HR, bestuur/directie en schoolleiders werkzaam in het onderwijs. In één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt.

Masterclass Total Workforce Management

Waarom Total Workforce Management? Het is aan HR om de uitdagingen van de 'workforce of the future' aan te gaan. Traditionele concepten hoe je medewerkers betrokken krijgt en hoe je kunt werven en talent kunt binden, worden vervangen door innovatieve on-demand strategieën. Het begrip 'gemengd en diverse samengesteld personeelsbestand' is een realiteit geworden.

Masterclass Total Workforce Management

Traditionele concepten voor betrekken en verbinden van talenten worden vervangen door innovatieve on-demand strategieën. Het begrip 'gemengd en diverse samengesteld personeelsbestand' is een realiteit geworden. Deze masterclass biedt een nieuw model voor een duurzame totale workforce-strategie.