Inspiratiesessie #3: Werkgeluk Beïnvloeden Als Werkgever

Op 15 oktober 2019 behandelen we twee drijfveren van werkgeluk: Visie & Kernwaarden en Reputatie & Merk

Masterclass Werven van starters en jong talent

De vraag naar starters (mbo, hbo en wo) op de arbeidsmarkt is vele malen groter dan het aanbod. Daarbij zijn ook de spelregels om deze groep te werven en te behouden voor de organisatie veranderd. Het vraagt nieuwe werving- en selectiemethodes tot en met aanpassingen in het HR beleid.

Masterclass Employer Branding

Neem een voorsprong met een sterk werkgeversmerk. Om nieuw talent binnen te halen én om te verbinden met jouw huidig talent. Ontdek in 1 dag alle ins & outs over employer branding. Van ontwikkelen tot uitbouwen.

Masterclass Referral Recruitment

Referrals vormen vaak de meest waardevolle sollicitanten voor een organisatie. Het via via werven wordt dan ook steeds belangrijker. In deze masterclass leer je hoe je een goede basis legt om effectief te werven via referrals.

Training: Bee attractive - Leer hoe je jouw werkgeversmerk laat bloeien

Hoe kan een werkgever er voor zorgen dat zij aantrekkelijk genoeg is op de arbeidsmarkt van nu? Met andere woorden: wat is jouw Employer Value Proposition (EVP) en hoe koppel je jouw EVP aan jouw Employee Journey?

Summum: ‘ZO krijg jij een GO’

Hoe vind je draagvlak voor het uitvoeren van je ideeën en plannen op het gebied van HR-communicatie? We delen onze opgedane inzichten hoe jij daadwerkelijk draagvlak kunt versterken.

10 JAAR HR & Communicatie - Reünie & Borrel

Netwerkborrel van HR & Communicatie! Speciaal voor nieuwe leden en iedereen die hen en onze community graag leert kennen. Deze keer extra SPECIAAL: want we gaan proosten op ons 10 jarig bestaan!

Seminar Arbeidsmarkttrends 2020-2024

Bepaal je wervingsstrategie o.b.v. huidige en toekomstige ontwikkelingen. Welke arbeidsmarkttrends en kengetallen zijn in 2020 voor jou van belang? Wat zijn de laatste nieuwtjes en waarmee behaal je meteen een aantal quick wins?

HR Analytics Webinar: 360° Team Feedback

Na deze webinar, begin je jouw donderdagmiddag vol met kennis en inspiratie voor het meten en verbeteren van team effectiviteit. Deelnemers van het webinar krijgen na afloop bovendien een whitepaper!

Leergang Recruitment

In deze praktische recruitmentopleiding leer je alles om kandidaten te vinden en in beweging te brengen uitgaande van je eigen recruitmentkracht.

Jaarcongres HRM & het Onderwijs, Spant! Bussum

HRM & het Onderwijs duikt dit jaar in de toekomst van het onderwijs: anders organiseren, leren en innoveren. Communtiyleden ontvangen €50 korting.

Schrijven van vacatureteksten

Een goede vacaturetekst is online vindbaar, spreekt de doelgroep aan, preselecteert en zet aan tot solliciteren. In deze praktische workshop leer je doelgroepgerichte en wervende vacatureteksten te schrijven.

Workshop Referral Recruitment

In 1 dag maak jij de start naar een strategisch referral programma voor jouw organisatie, compleet met strategie, doel en idee!

Masterclass Recruitment Marketing

Kandidaten laten zich steeds minder makkelijk vinden en verleiden. Er gelden nieuwe spelregels in werving van talent en daarvoor zijn ook andere aanpakken nodig. O.a. met behulp van doelgroep data-analyse, tech, experience, verrassen, bellen en social.

Inspiratiesessie #4: Werkgeluk Beïnvloeden Als Werkgever

Tijdens deze Inspiratiesessie behandelen we twee drijfveren van werkgeluk: Relaties met collega’s en Vitaliteit. Met theorie, praktijkvoorbeelden en tips word je geïnspireerd en klaargestoomd om zélf aan de slag te gaan met werkgeluk.

Ideeënproeverij 7 feb 2020, Utrecht

De HR & Communicatie ideeënproeverij is een intervisielunch voor HR- en communicatieprofessionals die houden van goede raad, nieuwe ideeën én lekker eten!