Het arbeidsmarktcommunicatieplan

Van organisatiestrategie tot arbeidsmarktcommunicatieplan. Met een goed arbeidsmarktcommunicatieplan weet je de juiste medewerkers voor je organisatie aan te trekken en te behouden. Tijdens deze online live workshop leer jij een duurzaam arbeidsmarktcommunicatieplan te maken voor 2021 en verder.

Bex*summer academy - 16 augustus tm 14 september

Bex*summer academy: 19 verschillende masterclasses om deze zomer te volgen. Check de site voor alle data!

HR-BoostCamp Energiemanagement

TopState is expert op het gebied van persoonlijk energiemanagement. Graag delen wij onze kennis op het gebied van biochemie en het brein in de HR-BoostCamp ook met jou in onze twee uur durende kosteloze HR-BoostCamp.

Coaching Retreat Persoonlijke groei op Naxos

In de Coaching Retreat op Naxos neem ik je mee op een innerlijke reis naar verandering in de mooie Griekse natuur. Na de training weet je wat jij nodig hebt om zelf je verandering te begeleiden. We werken met Griekse mythologie als inspiratiebron.

Schrijven van vacatureteksten

Een goede vacaturetekst is online vindbaar, spreekt de doelgroep aan, pre selecteert en zet aan tot solliciteren. Via een e-learning gecombineerd met een workshop leer je doelgroepgerichte en wervende vacatureteksten te schrijven.

HRM in de Zorg - 2021

Al 15 jaar hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. Je bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor jou.

Leergang Arbeidsmarktcommunicatie

In de huidige krappe arbeidsmarkt maakt u met goede arbeidsmarktcommunicatie het verschil. Ontdek tijdens de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie alle facetten van het vak.

Ideeënproeverij, online lunch kennissessie: 1 oktober 2021

De HR & Communicatie ideeënproeverij is een intervisielunch voor HR- en communicatieprofessionals die houden van goede raad, nieuwe ideeën én lekker eten! Breng je eigen HR-communicatie thema naar de tafel.

Exclusief Seminar Mentale Innovatie In Eén Dag

Tijdens dit seminar hoor je topsprekers als Hans van Breukelen, Benno Diederiks en Bas Kodden. Zij geven je in één dag praktische handvatten om de kracht van Mentale Innovatie en gedurfd leiderschap in te zetten voor jezelf, jouw team en organisatie.

Werven met video

Online video is niet meer weg te denken uit ons leven. Ook voor arbeidsmarktcommunicatie wordt video steeds belangrijker.

Leergang Recruitment

Dé recruitmentopleiding van Nederland: met veel moderne recruitmenttooling, data, search, het DoelgroepenDashboard, de VacatureVerbeteraar en bewezen technieken zoals VIF en STAR.

HR & Communicatie Seminar: 18 november 2021

HR-Communicatie.nl brengt professionals werkzaam in deze vakgebieden dichter bij elkaar. Deze middag staat in het teken van de presentatie van de uitkomsten van ons jaarlijkse kennisthema.

HRM en het Onderwijs - 2021

HRM & het Onderwijs is al 12 jaar het jaarcongres vóór & dóór HR, bestuur/directie en schoolleiders werkzaam in het onderwijs, van IKC tot PO-VO-MBO-HBO-WO. In één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt.

Masterclass doelgroepanalyse en persona’s

Tijdens deze masterclass leer je inzicht te krijgen in jouw specifieke doelgroepen op de arbeidsmarkt door middel van een doelgroepanalyse. Vervolgens leer jij deze inzichten te gebruiken om jouw ideale kandidaat (persona) op te stellen.

Seminar Arbeidsmarkttrends 2022-2026

Bepaal je wervingsstrategie o.b.v. huidige en toekomstige ontwikkelingen. Welke arbeidsmarkttrends en kengetallen zijn in 2022 voor jou van belang? Wat zijn de laatste nieuwtjes en waarmee behaal je meteen een aantal quick wins?