Leergang Recruitment

Dé recruitmentopleiding van Nederland: met veel moderne recruitmenttooling, data, search, het DoelgroepenDashboard, de VacatureVerbeteraar en bewezen technieken zoals VIF en STAR.

Tweedaagse Recruitment Marketing Automation

Recruitment Marketing Automation is binnen werving een nieuwe discipline. Vanuit e-commerce, data analytics en marketing automation is deze nieuwe combinatie ontstaan.

Online event over hoe je de beste digitale ervaringen voor je medewerkers creëert

Een online event over hoe je de beste digitale ervaringen voor je medewerkers creëert via Zoom, speciaal voor (nieuwe) leden, kennispartners en iedereen die hen en onze community graag leert kennen!

Masterclass Arbeidsmarktcommunicatie

Tijdens deze masterclass leer je het verschil te maken met arbeidsmarktcommunicatie. Van doelgroepgerichte werving adviezen, tot employee relationship management en van employer branding tot arbeidsmarktcommunicatiestrategie.

HRM en het Onderwijs, Spant in Bussum

HRM & het Onderwijs is al 11 jaar, met jaarlijks 250 deelnemers, het jaarcongres vóór & dóór HR, bestuur/directie en schoolleiders werkzaam in het onderwijs, van IKC tot PO-VO-MBO-HBO-WO. Communtiyleden ontvangen €50 korting.

Masterclass Modern belonen voor onderscheidend werkgeverschap

Een modern beloning- en arbeidsvoorwaardenbeleid speelt een belangrijke rol in medewerkers binden, boeien en motiveren. Deze masterclass leert u in 2 dagdelen hoe u dit kunt vormgeven.

Verdiepingswebinar Thuiswerken en Mobiliteit

In deze online sessie zal Esther Flipse van Merknemers, dieper ingaan op thuiswerken en mobiliteit.

Arbeidsmarkttrends 2021-2025

Welke arbeidsmarkttrends en kengetallen zijn in 2021 voor jou van belang? Wat zijn de laatste nieuwtjes en waarmee behaal je meteen een aantal quick wins? Dit jaar live online te volgen op 15 december van 13:30-17:00 uur.

Kennisportal Vacatureteksten

Jouw toegang tot een schat aan kennis en tools voor de perfecte vacaturetekst. Op het tijdstip dat jij kiest. In het tempo dat jou past. Flexibel. Volledig. En altijd up to date.

Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie

Je arbeidsmarktcommunicatie naar een hoger plan tillen? Werk twee dagen intensief aan je arbeidsmarktcommunicatie tijdens de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie. Update je kennis én ga direct aan de slag voor jouw eigen organisatie.

Live online masterclass: Thuiswerken regel je zo

Door corona is thuiswerken voor veel medewerkers de dagelijkse praktijk. Maar in hoeverre hebben werkgevers hun thuiswerkbeleid hier al op aangepast? Na het volgen van deze masterclass weet u precies wat u moet doen om thuiswerken voor uw organisatie arbeidsvoorwaardelijk én toekomstbestendig in te richten.

Masterclass inleiding in Workforce Analytics

De Masterclass Inleiding in Workforce Analytics (WFA) richt zich op de praktische kant van de strategische personeelsplanning (SPP). Je leert met interne en externe data een kwantitatieve en kwalitatieve invulling en haalbaarheid van je SPP te bepalen.

Tweedaagse Sourcing & Search

Sourcen is veel meer dan alleen een Inmail versturen via LinkedIn of een ‘boolean search’ in Google. Tijdens deze twee dagen leer je direct meer juiste kandidaten te vinden en verleiden met een toegankelijke en kandidaatgerichte sourcingsaanpak.