Ideeënproeverij 2 april 2020, online keukentafel

De HR & Communicatie ideeënproeverij is een intervisielunch voor HR- en communicatieprofessionals die houden van goede raad, nieuwe ideeën én lekker (zelfgemaakt) eten!

Masterclass Employer branding

Neem een voorsprong met een sterk werkgeversmerk. Om nieuw talent binnen te halen én om te verbinden met jouw huidig talent. Ontdek in 1 dag alle ins & outs over employer branding. Van ontwikkelen tot uitbouwen.

Masterclass Modern belonen voor onderscheidend werkgeverschap

Een modern beloning- en arbeidsvoorwaardenbeleid speelt een belangrijke rol in medewerkers binden, boeien en motiveren. Veel organisaties en/of HR-afdelingen willen dit graag maar vragen zich af hoe. Deze masterclass leert u in 1 dag hoe u dit kunt vormgeven.

Workshop Google Analytics voor Recruitment

Leer tijdens deze workshop je arbeidsmarktcommunicatie inspanningen goed meetbaar te maken en je echte inzichten te halen uit pakketten als Google Analytics.

Ideeënproeverij 4 juni 2020, Utrecht

De HR & Communicatie ideeënproeverij is een intervisielunch voor HR- en communicatieprofessionals die houden van goede raad, nieuwe ideeën én lekker eten!

Recruitment Marketing Automation

Recruitment Marketing Automation is binnen werving een nieuwe discipline. Vanuit e-commerce, data analytics en marketing automation is deze nieuwe combinatie ontstaan. Een combinatie van inbound en outbound arbeidsmarktcommunicatie recruitment marketing, data & analyse, Candidate Relation Mananagement Software (CRM) en sourcing.

HRM in de Zorg, Congrescentrum 1931 's-Hertogenbosch

Hét jaarcongres voor en door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. U bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor u.

Dé arbeidsmarktcommunicatie-opleiding

In de huidige krappe arbeidsmarkt maak je met goede arbeidsmarktcommunicatie het verschil. Ontdek tijdens de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie alle facetten van het vak.

HRM in de Overheid, Spant! Bussum

Kom donderdag 1 oktober (ipv 16 april) naar het jaarcongres HRM in de Overheid, met aandacht voor vertrouwen, verbinding en vakmanschap. Communityleden van HR & Communicatie ontvangen €50 korting!

Ideeënproeverij 2 oktober 2020, Amsterdam

De HR & Communicatie ideeënproeverij is een intervisielunch voor HR- en communicatieprofessionals die houden van goede raad, nieuwe ideeën én lekker eten!

HR-Communicatie Najaarsborrel, 19 november 2020

Op donderdag 19 november 2020  organiseren we een borrel speciaal voor (nieuwe) leden, kennispartners en iedereen die hen en onze community graag leert kennen.

HRM en het Onderwijs, Spant in Bussum

HRM & het Onderwijs is al 11 jaar, met jaarlijks 250 deelnemers, het jaarcongres vóór & dóór HR, bestuur/directie en schoolleiders werkzaam in het onderwijs, van IKC tot PO-VO-MBO-HBO-WO. Communtiyleden ontvangen €50 korting.