Hét interactieve HR Kennisevent over duurzaam en innovatief beloningsbeleid

Duurzaam beloningsbeleid is een omvangrijk onderwerp. Vaak staat dit onderwerp al hoog op de strategische HR-agenda van veel bedrijven en organisaties. Welke stappen zet je om tot een duurzaam en aantrekkelijk beloningsbeleid te komen, passend bij jouw organisatie en medewerkers?

HRM in de Zorg 2024

Hét jaarcongres voor en door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. U bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor u.

Masterclass Employer Branding, 30 september 2024

Neem een voorsprong met een sterk werkgeversmerk. Om nieuw talent binnen te halen én om te verbinden met jouw huidig talent. Ontdek in 1 dag alle ins & outs over employer branding. Van ontwikkelen tot uitbouwen.

Leergang Arbeidsmarktcommunicatie

De meest complete opleiding op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie in Nederland. Van werving tot employee relationship management en van employer branding tot arbeidsmarktcommunicatiestrategie.

Leergang Innovatiekracht.me

Innovatiekracht.me is dé leergang voor leidinggevenden, project- en programmaleiders, coördinatoren, docenten en (beleids-)adviseurs die de kracht van co-creatie willen ervaren. Die zin hebben om te ontdekken hoe ze hun 'gereedschapskist voor veranderen' kunnen uitbreiden en inzetten. We noemen het ook wel verandermanagement nieuwe stijl.

Leergang Recruitment

Leergang Recruitment is een praktische recruitmentopleiding waar je alles leert om kandidaten te vinden en in beweging te brengen uitgaande van je eigen recruitmentkracht.

Leergang Strategisch Recruitment

In deze opleiding voor ervaren recruiters word je verder opgeleid als vakvolwassen recruiter waardoor je een sterke gesprekspartner wordt voor management, de ontwikkelingen van recruitment kent en het vak beheerst.

Masterclass Verbindend Leidinggeven en Communiceren

In onze masterclass leer je hoe je meer verbinding maakt met je team. Omdat we uitgaan van jouw dagelijkse praktijk en teamdoel en van jouw specifieke talenten. En die van je team. Alles wat je leert, kun je de dag erna meteen toepassen.

HR & Communicatie Summum: 12 november 2024

Jaarlijks organiseren wij een summum over een kennisthema. Waarom? Wel nu, we willen van elke organisatie een prachtige werkplek maken met betrokken medewerkers door op het vlak van HR & Communicatie kennis en mensen te verbinden.