Waarom sociale media zo belangrijk zijn voor HR

De impact van sociale media op organiseren, samenwerken en communiceren – en daarmee het HR-beleid – is groot. Maar hoe kunt u dat het beste inrichten?

Leergang Recruitment

In deze praktische recruitmentopleiding leert u alles om kandidaten te vinden en in beweging te brengen uitgaande van uw eigen recruitmentkracht.

HR-communicatie bij verandering, masterclass

Hoe kunt u een goed advies uitbrengen, medewerkers meenemen in veranderingen en managers overtuigen? Tijdens deze masterclass leert u in 1 dag hoe u dit op de juiste manier aanpakt!

HR-Communicatie Najaarsborrel, november, Utrecht

Op donderdag 22 november organiseren we een netwerkborrel speciaal voor nieuwe leden en iedereen die hen (en elkaar) graag leert kennen. Inhoudelijke noot: we presenteren de uitkomsten van de dialoog-denktank!

SUMMUM - Beter luisteren: zo doe je dat.

Luisteren is echt te leren. Tijdens het summum doen wij verslag van onze bevindingen, geven we tips en adviezen. Ook delen we kennis en hele goede verhalen uit de praktijk. Zodat jij 'luisteren in je organisatie' nog beter kan vormgeven.

HRM & het Onderwijs, Spant! Bussum

HRM & het Onderwijs is al 10 jaar, met jaarlijks ruim 250 deelnemers, het jaarcongres vóór en dóór HR, bestuur/directie en schoolleiders in het onderwijs. Communtiyleden van HR & Communicatie ontvangen €50 korting.

Lunchvergadering voor kennispartners

Elk jaar in januari nodigt HR & Communicatie alle kennispartners uit. Tijdens deze exclusieve netwerkbijeenkomst bespreken we wat er op ieders agenda staat voor het komende jaar en kiezen we het 'jaar-kennis-thema'.

HR-Communicatie Voorjaarsborrel, 23 mei in Utrecht

Op donderdag 23 mei 2019 organiseren we een netwerkborrel speciaal voor nieuwe leden en iedereen die hen en onze community graag leert kennen.