Leergang Strategisch Recruitment

Datum: 14 March 2024
Tijd: 9:00 uur
Locatie: Goudsesingel 80,Rotterdam
Kosten: € 3.399,00

In deze opleiding voor ervaren recruiters word je verder opgeleid als vakvolwassen recruiter waardoor je een sterke gesprekspartner wordt voor management, de ontwikkelingen van recruitment kent en het vak beheerst.

Dé strategische recruitmentopleiding

Deze opleiding heeft als doel om van vakprofessional te gaan naar sterke gesprekspartner en beïnvloeder voor het management. Naast het beheersen van basisvaardigheden, gaan wij in deze strategische recruitmentopleiding in op de actuele ontwikkelingen van het vak en een stapje verder als het gaat om Tech, KPI’s, strategie, planning en beïnvloeden. Je leert alles om alvast invloed uit te oefenen om als senior, lead of manager gewenst advies te geven. Deze recruitmentopleiding is voor professionals met meerdere jaren praktijkervaring en minimaal 250 hires, werkzaam aan de bureaukant (W&S, detachering) of als corporate recruiter/recruitment manager.

De Leergang Strategisch Recruitment vindt plaats op de volgende data:

  • 14 en 15 maart
  • 11 en 12 april

Doelgroep

De opleiding is gericht op de meer ervaren recruiter, teamlead en de recruitment manager (in spé). De leergang strategische recruitment is geen standaard recruitment opleiding met o.a. de vacature-intake, gesprekstechnieken en sourcing (zie daarvoor de leergang recruitment). Het is een leergang strategisch recruitment dat ingaat op strategie, tactiek, tech, planning, presenteren, business cases e.d.

Voor ervaren recruiters en verantwoordelijke HR- en recruitment managers (in spé) de opleiding om gericht invulling te geven aan de recruitment en sourcingsstrategie. Met deze leergang word jij een volwaardig recruitment business partner voor jouw senior management.

Combi-korting:

De investering voor de Leergang Strategisch Recruitment is € 3.399,- (excl. BTW). De complete leergang bestaat uit 2 x 2 opleidingsdagen. Schrijf samen met een collega van dezelfde organisatie in en je ontvangt bij gelijktijdige aanmelding eenmalig €  500,- korting, je betaalt dan samen € 6.298,- (excl. BTW). Gebruik hiervoor bij inschrijving de actiecode combi-lsr *

Wil je weten of deze leergang aansluit bij jouw opleidingswensen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend studieadvies.