Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie

Datum: 01 February 2024
Tijd: 10:00 uur
Locatie: Het Industriegebouw, Goudsesingel 80, Rotterdam
Kosten: € Kortingscode voor 2 personen
Kosten voor niet-leden: € 1.999,00

In 2 dagen alles over arbeidsmarktcommunicatie

Donderdag 1 en vrijdag 2 februari organiseren wij wederom een Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie. Met een kleine groep deelnemers ga je in een informele sfeer actief aan de slag met jouw eigen arbeidsmarktcommunicatie.

Korte theorieblokken worden afgewisseld met cases en werksessies waarin je werkt aan jouw eigen arbeidsmarktcommunicatie. Met onderwerpen als werving, online recruitment, social media recruitment, employer branding, employee relationship management en strategie komt het hele vakgebied aan bod.

Na afloop van de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie heb je niet alleen je kennis op peil gebracht, maar ga je naar huis met concrete onderdelen van jouw arbeidsmarktcommunicatiestrategie en -operatie.

Combinatiekorting

De bootcamp arbeidsmarktcommunicatie leent zich ideaal om deze samen met je collega van HR, recruitment of communicatie te volgen zodat jullie samen de arbeidsmarktcommunicatie optimaliseert. Je profiteert dan ook van een speciaal combitarief!

De investering voor deze bootcamp is € 1.999,00 bij één persoon en € 3.600,00 bij twee personen van dezelfde organisatie (alle vermelde tarieven zijn exclusief BTW). Gebruik hiervoor bij inschrijving met 2 personen de kortingscode combi-bamc *

Wil je weten of de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie aansluit bij jouw opleidingswensen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend studieadvies.