Over ons

Inge Beckers

Inge Beckers heeft HR-Communicatie.nl opgericht. Ze is hoofdredacteur en voorzitter van deze community. Daarnaast werkzaam als zelfstandig ondernemer, docent en adviseur. In 2020 lanceerde Inge de site: EVP Maker®

Je kunt altijd bij haar terecht met vragen over HR-communicatie, branding en engagement. Ze woont op een woonschip en zingt niet alleen onverdienstelijk onder de douche maar ook in een koor. Trakteer haar op een cappuccino en je hebt gegarandeerd een geanimeerd gesprek.

inge@hr-communicatie.nl

Barbara Philipsen

Barbara Philipsen is redacteur voor de HR & Communicatie community. Daarnaast is zij kennispartner op het gebied van communicatie en content en werkt als freelance contentspecialist en schrijfcoach.

Je kunt bij haar terecht voor al je vragen over taalgebruik, opbouw, vorm, stijl van je teksten enzovoorts. Ze woont met haar man in Haarlem in een huis uit de jaren ’30 (met glas-in-lood schuifdeuren!) Elke tip voor haar ‘British audio library’ is welkom, net als nieuwe wandelroutes in de duinen.

redactie@hr-communicatie.nl

Jan Jaap Elenbaas

Onze online expert Jan Jaap Elenbaas is al sinds de millennium-bug werkzaam in de communicatiebranche. Hij werkt als digital & online producer voor organisaties die behoefte hebben aan expertise, regie en productie van online, digitale en interactieve projecten. Daarbij werkt hij samen met digi savvy collega’s uit heel Europa.

Voor HR-Communicatie.nl bouwt en technisch-beheert hij de online community. Hij speelt graag een potje Triviant en je kunt hem alles vragen over korfbal.

jj.elenbaas@flounders.agency