Over ons

Inge Beckers

Inge heeft HR-Communicatie.nl opgericht. Ze is hoofdredacteur en voorzitter van deze community. Daarnaast werkzaam als zelfstandig ondernemer, docent en auteur. In 2015 verscheen Inges boek HR & Social Media. Je kunt altijd bij haar terecht met vragen over HR-communicatie, branding en engagement. Ze woont op een woonschip en zingt niet alleen onverdienstelijk onder de douche maar ook in een koor. Trakteer haar op een cappuccino en je hebt gegarandeerd een geanimeerd gesprek.

inge@hr-communicatie.nl

Sylvia Klootwijk

Sylvia is redacteur bij HR-communicatie.nl. Ze staat aan het begin van haar carrière en heeft de ambitie om communicatie-expert te worden. Sylvia wil werken aan goed werkgeverschap en zich inzetten voor gedreven en gelukkige werknemers.

Ze is dol op Italiaans eten en maakt in een handomdraai een heerlijke melanzane of lasagne voor je. Daarnaast is ze groot muziekliefhebber, zingt ze graag jazz en speelt daarbij piano of gitaar.

sylvia@hr-communicatie.nl

Jan Jaap Elenbaas

Onze online expert Jan Jaap is al sinds de millennium-bug werkzaam in de communicatiebranche. Hij werkt als digital & online producer voor organisaties die behoefte hebben aan expertise, regie en productie van online, digitale en interactieve projecten. Daarbij werkt hij samen met digi savvy collega’s uit heel Europa. Voor HR-Communicatie.nl bouwt en technisch-beheert hij de online community. Hij speelt graag een potje Triviant en je kunt hem alles vragen over korfbal.

jj.elenbaas@fymyk.nl