Over ons

200 Manon

Inge Beckers

Inge Beckers heeft HR-Communicatie.nl opgericht. Ze is hoofdredacteur en voorzitter van deze community. Daarnaast werkzaam als zelfstandig ondernemer, docent en adviseur. In 2020 lanceerde Inge de site: EVP Maker®

Je kunt altijd bij haar terecht met vragen over HR-communicatie, branding en engagement. Ze woont op een woonschip en zingt niet alleen onverdienstelijk onder de douche maar ook in een koor. Trakteer haar op een cappuccino en je hebt gegarandeerd een geanimeerd gesprek.

inge@hr-communicatie.nl

Manon Franken

Manon Franken is Virtual Assistant van HR & Communicatie. Haar expertise is Online marketing & Mind. Het is haar missie om online marketing in te zetten op een manier die past bij de ondernemer en ze op die manier het podium te geven dat ze verdienen.

Helemaal Manon: Betrokken. Betrouwbaar. Empathisch. Gedreven. Altijd op zoek naar kansen en verbeteringen. Gericht vragensteller. Creatief van geest. Eerlijk en confronterend op een respectvolle manier. Altijd in voor een diepgaand gesprek.

manon@hr-communicatie.nl

Jan Jaap Elenbaas

Onze online expert Jan Jaap Elenbaas is al sinds de millennium-bug werkzaam in de communicatiebranche. Hij werkt als digital & online producer voor organisaties die behoefte hebben aan expertise, regie en productie van online, digitale en interactieve projecten. Daarbij werkt hij samen met digi savvy collega’s uit heel Europa.

Voor HR-Communicatie.nl bouwt en technisch-beheert hij de online community. Hij speelt graag een potje Triviant en je kunt hem alles vragen over korfbal.

jj.elenbaas@flounders.agency