Over ons

Inge Beckers

Inge heeft HR-Communicatie.nl opgericht. Ze is community manager, redacteur en daarnaast een ervaren interventiemanager. In 2015 verscheen Inges boek HR & Social Media. Je kunt altijd bij haar terecht met vragen over HR-communicatie, branding en engagement. Ze woont op een woonschip en zingt niet alleen onverdienstelijk onder de douche maar ook in een Amsterdams koor. Trakteer haar op een cappuccino of een wijntje en je hebt gegarandeerd een geanimeerd gesprek.

inge@hr-communicatie.nl

Marjolijn Vlug

Marjolijn is redacteur van HR-Communicatie.nl. Daarnaast is ze freelance expert in gastvrije HR-communicatie. Ze heeft ervaring als HR business partner en projectmanager HR & Communicatie. ‘Happy employees make happy customers make successful companies’ is de visie die ze graag ziet groeien en bloeien. Daarnaast is ze groot fan van Engelse boeken en drinkt ze heel veel thee. Een goede film slaat ze nooit af en als kind leek ze sprekend op het bebrilde meisje uit Little Miss Sunshine.

marjolijn@hr-communicatie.nl

Sylvia Klootwijk

Sylvia is redacteur bij HR-communicatie.nl. Ze staat aan het begin van haar carrière en heeft de ambitie om communicatie-expert te worden. Sylvia wil werken aan goed werkgeverschap en zich inzetten voor gedreven en gelukkige werknemers.

Ze is dol op Italiaans eten en maakt in een handomdraai een heerlijke melanzane of lasagne voor je. Daarnaast is ze groot muziekliefhebber, zingt ze graag jazz en speelt daarbij piano of gitaar.

sylvia@hr-communicatie.nl

Jan Jaap Elenbaas

Onze online expert Jan Jaap is al sinds de millennium-bug werkzaam in de communicatiebranche. Hij werkt als digital & online producer voor organisaties die behoefte hebben aan expertise, regie en productie van online, digitale en interactieve projecten. Daarbij werkt hij samen met digi savvy collega’s uit heel Europa. Voor HR-Communicatie.nl bouwt en technisch-beheert hij de online community. Hij speelt graag een potje Triviant en je kunt hem alles vragen over korfbal.

jj.elenbaas@fymyk.nl