Leergang Arbeidsmarktcommunicatie

Datum: 03 October 2023
Tijd: 10:30 uur
Locatie: Het Industriegebouw, Goudsesingel 80, Rotterdam
Kosten: € 3.559,00

Dé arbeidsmarktcommunicatie-opleiding

De leergang bestaat uit 4 opleidingsdagen en een eindpresentatie op dag 5. Voorafgaand aan iedere opleidingsdag volg je een e-learning van ongeveer 45 minuten waarin de belangrijkste theorie wordt besproken. Hierdoor ligt tijdens de opleidingsdagen de nadruk meer op de praktijk. Met best practices uit binnen- en buitenland, werken aan kleine opdrachten en cases voor de eigen organisatie.

De leergang wordt succesvol afgesloten met een eindopdracht. Jouw eigen praktijk staat centraal voor de eindopdracht zodat je de opleiding afrond met een concreet eindproduct als een arbeidsmarktcommunicatieplan, werkgeverspositionering, candidate experience onderzoek, recruitmentsite-plan of referralstrategie.

De Leergang Arbeidsmarktcommunicatie vindt plaats op de volgende data:

Dag 1 – 3 oktober 2023Dag 2 – 31 oktober 2023Dag 3 – 21 november 2023Dag 4  – 12 december 2023Dag 5 – 16 januari 2024

De leergang bestaat uit 4 dagen en een eindopdracht (dag 5). Elke opleidingsdag wordt voorafgegaan door een e-learning van ongeveer 45 minuten (voorafgaand aan dag 1 zelfs 2 e-learnings van ongeveer 45 minuten) waarin de belangrijkste theorie wordt besproken. Tijdens de opleidingsdagen staat de praktijk meer centraal.

Voor wie:

De Leergang Arbeidsmarktcommunicatie is specifiek voor iedereen die succesvol wil zijn met arbeidsmarktcommunicatie voor de eigen organisatie of voor opdrachtgevers. Of je nu fulltime met arbeidsmarktcommunicatie bezig bent of als HR/communicatie/recruitment/arbeidsmarktcommunicatie in de portefeuille hebt.

Combi-korting:

De investering voor de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie is € 3.559,- bij één persoon en € 6.718,- bij twee personen van dezelfde organisatie (alle vermelde tarieven zijn exclusief BTW). Gebruik hiervoor bij inschrijving met 2 personen de kortingscode combi-lamc *

Wil je weten of de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie aansluit bij jouw opleidingswensen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend studieadvies.