E-learning: Het arbeidsmarktcommunicatieplan

Datum: 24 July 2023
Tijd: Je kiest je eigen starttijd
Locatie: Online
Kosten: € 699,00

Met een goed arbeidsmarktcommunicatieplan weet je de juiste medewerkers voor je organisatie aan te trekken en te behouden. Tijdens deze e-learning leer jij een duurzaam arbeidsmarktcommunicatieplan te maken waar je het verschil mee maakt op de arbeidsmarkt.


Van organisatie- naar arbeidsmarktcommunicatiestrategie

De arbeidsmarkt is meer dan ooit in beweging. Van werkgevers vergt dit extra inspanningen om de juiste medewerkers voor de organisatie aan te trekken en te behouden. Een gedegen, maar ook praktisch arbeidsmarktcommunicatieplan is essentieel als je consistent en continu wil werken aan je arbeidsmarktcommunicatie.

In deze e-learning leer je niet alleen hoe je een goed arbeidsmarktcommunicatieplan opstelt, maar werk je er ook actief aan door het bekijken van video’s, het lezen van artikelen en het maken van opdrachten. Daarnaast heb je zowel aan het begin als op het einde een één-op-één sessie met docent Martijn Hemminga via een video call. Een intake om je goed te laten starten en op het einde een sessie voor feedback op jouw eigen arbeidsmarktcommunicatieplan. En tussentijds kun je vragen stellen via onze leerportal: Mijn Academie.

Docent: Martijn Hemminga

Doelgroep

Deze e-learning is in het bijzonder geschikt voor:

  • (Arbeidsmarkt)communicatiemanagers en -adviseurs
  • Recruiters
  • Recruitmentmanagers
  • HR-managers en -adviseurs
  • Strategic directors (arbeidsmarkt)communicatiebureaus

Werkwijze

Deze e-learning bestaat uit een aantal modules en volg je wanneer het jou uitkomt. Je hebt 12 maanden de tijd om de e-learning af te ronden. Je bepaalt zelf wanneer je begint en wanneer je tussentijds stopt. Aan de hand van video’s, slides, artikelen en opdrachten krijg je de stof aangereikt. Wanneer je vragen hebt, kun je deze voorleggen aan de docent via het online leerplatform Mijn Academie. Daarnaast kan je jouw eigen arbeidsmarktcommunicatieplan voorleggen aan de docent waarna je in een online gesprek van een half uur feedback krijgt.

Na het behalen van alle modules ontvang je een digitaal certificaat.