Komt dit van het MT of is erover nagedacht?

Datum: 16 May 2023
Tijd: 9:15 uur
Locatie: Innstyle aan de Maarsseveense Plassen in Maarssen.
Kosten: € € 499,- (excl. BTW) voor niet-abonnees / € 449,- (excl. BTW) voor abonnees en leden van Adformatie, Binnenlands Bestuur, IDEA en Logeion

Ben jij op zoek naar tips om een verandering in je organisatie wél tot een succes te maken? Kom dan naar het Communicatie Congres op 16 mei. Bex-collega Anke van Gogh-Hendriks spreekt daar over verandermoeheid.

In haar verdiepingssessie: ‘Komt dit van het MT of is erover nagedacht?’ leer je hoe je weerstand omzet naar veranderversnellers.

Bex* is trotse partner van het CommunicatieCongres dat door Adformatie wordt georganiseerd. Op dinsdag 16 mei vindt de nieuwe editie van dit congres plaats. En dit jaar is er iets te vieren, want het CommunicatieCongres bestaat vijftien jaar! Het motto van deze jubileumeditie is: De Wereld van Communicatie.

Bestel je ticket via: https://communicatiecongres.nl

Meer weten over Anke?

Anke is een ervaren communicatieprofessional op tactisch en strategisch niveau, op het snijvlak tussen communicatie en organisatieontwikkeling. Met haar interesse in wat mensen drijft en haar vermogen om zich in anderen te verplaatsen, helpt Anke organisaties succesvol te versnellen in verandertrajecten. Bij Bex* is ze verantwoordelijk voor het team Veranderen en Cultuur. Het team adviseerde de afgelopen jaren talloze complexe veranderingen voor een breed scala aan opdrachtgevers.