Doe mee aan de 2e ronde van de online dialoog over vertrouwen op de werkvloer

In een eerste ronde hebben we veel bijdragen ontvangen op onze vragen. Ben je nieuwsgierig? Doe dan nu mee aan de tweede ronde, dat kan ook als je in de eerste ronde niet meedeed.

Per vraag krijg je 15 bijdragen uit de eerste ronde te zien van andere deelnemers aan dit onderzoek. Je kunt deze bijdragen anoniem een score geven van -3 (afwijzing) tot +3 (steun) en daarbij jouw reactie geven. Zo ontwikkelen we samen onze kennis over vertrouwen op de werkvloer. De bijdragen die ziet, kunnen op elkaar lijken want ze zijn onbewerkt. Na 15 bijdragen krijg je de keuze om nog meer bijdragen te bekijken, of verder te gaan naar de volgende vraag, zo:

screenshot uit de online dialoog, ronde 2

 

Wat (precies) vergroot jouw vertrouwen op de werkvloer, en waarom? In het onderzoek van HR & Communicatie naar ‘Vertrouwen op de werkvloer’ vragen we jou om je mening en ideeën over deze en andere vragen. Doe je mee? Het kost je 6 minuten.

Werken vanuit vertrouwen is hét HR & Communicatie kennisthema van 2023

Dit bijzondere onderzoek bestaat uit twee ronden. In de eerste ronde nodigen we je uit om jouw reactie te geven aan de hand van vragen. In de tweede ronde kun je de reacties van andere deelnemers waarderen met -3 tot +3 punten. Uiteraard kun je ook op de antwoorden reageren.

In onze online dialoog over vertrouwen, delen en ontwikkelen we samen onze kennis en ervaringen.

Samen ontwikkelen we kennis


De uitkomsten uit dit onderzoek delen we in blogs, een whitepaper en tijdens het summum op 9 november 2023!

Klik op de link hieronder om mee te doen aan dit onderzoek: 

👉🏽 SECURE LINK NAAR ONLINE DIALOOG OVER VERTROUWEN

 💜 Fijn dat je meedoet!

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie