Whitepaper: ZO krijg jij een GO

‘Zo krijg jij een go’ is een uitgave van HR-Communicatie.nl en haar kennispartners. In de whitepaper presenteren Marjolijn Vlug en Inge Beckers van HR & Communicatie tips en adviezen hoe draagvlak te krijgen bij bestuur, management en directie. De whitepaper geeft inzicht in wat HR- en communicatieprofessionals nodig hebben om optimaal te kunnen bijdragen aan het succes van hun organisaties. 

Je hebt een goed idee, misschien zelfs wel een strak plan, om met HR-communicatie jouw organisatie en de medewerkers vooruit te helpen. Je employer brand aanpakken, de candidate journey opkrikken, een veranderplan introduceren in de organisatie, gericht gebruik gaan maken van sociale media, de standaard arbeidsovereenkomst opfrissen en misschien wel op 1 A4-tje passen, of werkgeluk gaan meten.

Hoe lukt het je om hier de tijd en middelen voor vrij te krijgen?

Hoe krijg je het voor elkaar om hier ook van anderen (het bestuur, de directie, je manager, je opdrachtgever) akkoord, en graag ook medewerking, op te krijgen? Voor jou verzamelen we de kennis en know-how in onze community, van kennispartners en ouwe rotten in het vak. Wat heb je nodig, wat moet je weten, welke routes kun je volgen? Wat zijn de snelle tips en de waardevolle doordenkers?

In de whitepaper staat een top 7 aan adviezen om vakgenoten te ondersteunen bij het krijgen van ruimte, aandacht, budget en tijd voor hun initiatieven.

Download de white paper: ZO krijg jij een GO, 2019

Luister naar onze podcast: 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie