Jhorna Erkens in directie Bex*communicatie

Wisseling van de wacht bij Bex*communicatie

Per 1 september wijzigt Bex*communicatie de samenstelling van haar directieteam. Samen met huidig algemeen directeur Monique Hendriks komt partner Jhorna Erkens aan het roer te staan van dit communicatiebureau met vestigingen in Eindhoven en Amsterdam. Partner Marjan Jansen verlaat na zeven jaar de directie op eigen verzoek en gaat zich naast haar bestaande advieswerk richten op de uitbouw van coaching opdrachten.

Jhorna Erkens (44) kwam drie jaar geleden in dienst bij Bex*. Zij werkt voor diverse opdrachtgevers zoals DSM, Heijmans, Essent en Rabobank en adviseert bestuurders op het gebied van crisiscommunicatie, reputatiemanagement, woordvoering en CEO profilering.

Jhorna Erkens: “Ik sta te springen om aan de slag te gaan in mijn nieuwe functie. De zakelijke wereld verandert nog steeds in een razendsnel tempo. Dat gaat niet meer anders worden. Dat vraagt ook heel wat van ons als communicatiebureau. Wij moeten ons continu afvragen: wat is onze toegevoegde waarde? Komen we met onze dienstverlening nog tegemoet aan de wensen van onze opdrachtgevers? Welke nieuwe producten, diensten en samenwerkingen moeten wij ontwikkelen om telkens een stap vooruit te blijven lopen op de rest van de wereld? Een mooie uitdaging waar Monique en ik graag samen met de partners van ons bureau een succes van gaan maken.”

Directieteam Bex*communicatie

Nieuwe medewerkers

Per 1 september beginnen tevens vier nieuwe medewerkers bij Bex*: Mireille Adams, projectassistente, Mandy de Laat, projectmanager, Sanne de Wert, junior adviseur en Merel van de Meulengraaf, trainee.

Nieuwe opdrachtgevers

UWV, TMF Groep, Sitech, Zorgverzekeraars Nederland en ZuidZorg zijn nieuwe opdrachtgevers van het bureau.

bexcommunicatie.nl

Bex*communicatie bestaat 32 jaar en werkt met circa 35 medewerkers voor een diversiteit aan organisaties in heel Nederland; van grote corporates tot aan gemeenten en overheden. Partners zijn – naast Monique Hendriks en Jhorna Erkens – Marjan Jansen, Serge van Rooij, Noud Bex en Peter van den Besselaar. Bex* is lid en mede-eigenaar van het internationaal communicatienetwerk Ecco Ltd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Londen. Voor internationale opdrachten werkt Bex* over de hele wereld samen met meer dan veertig Ecco-partners die de lokale markt en cultuur door en door kennen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie