Op zoek naar een blijvende verbinding

Met name dat verbinden van medewerkers is de laatste tijd relevanter dan ooit. Daarnaast is het de hoogste tijd dat ‘het balletje rondom goed werkgeverschap eens goed gaat rollen’, om Martin Meulenkamp van 2DAYSMOOD te citeren. Niet zonder reden dat HR-communicatie.nl zich (al enige jaren) buigt over de vraag: Hoe informeer, motiveer en verbind jij (toekomstige) medewerkers?

Wat een prachtig initiatief om hieraan een keurmerk te verbinden. Voor professionals werkzaam in het HR- of communicatievakgebied dringt de vraag op: Hoe kunnen wij bijdragen of invulling geven aan duurzaam werkgeverschap zodat wij onze medewerkers allemaal precies de juiste aandacht geven en hen (blijvend) aan onze organisaties verbinden?

Doe kennis en inspiratie op van je vakgenoten en benut alle inzichten voor je eigen werk

Ben je lid van HR & Communicatie dan weet je dat onze community dé plek is waar professionals elkaar helpen en versterken, waar we op een prettige manier kennis kunnen opdoen, kennis delen én kennis ontwikkelen.

In onze ‘Denktank HR & Communicatie Dialogen’ [members only] ontwikkelen we samen kennis. We doen onderzoek in HR-communicatie topics waardoor we werken aan onze professionele ontwikkeling en ons gericht verdiepen en bekwamen op relevante ontwikkelingen.

HR & Communicatie start dialoog-denktank over Duurzaam Werkgeverschap

HR- en communicatieprofessionals zijn opzoek hoe zij medewerkers de juiste aandacht kunnen geven, hoe zij verschillende generaties met elkaar kunnen verbinden en een gerichte bijdrage geven aan duurzame inzetbaarheid. Door het hybride werken hebben we nieuwe onboardingsprogramma’s en interne leer- en ontwikkelingstrajecten nodig die medewerkers blijvend aan de organisatie verbinden.

Ook voor employer branding zijn we blijvend opzoek naar ideeën en inzichten waarmee werkgevers echt waardevol kunnen zijn voor de arbeidsmarkt. Welke arbeidsvoorwaarden zijn bijvoorbeeld het meest onderscheidend? En hoe creëer je waardig werk voor iedereen? Dit is nummer 8 van de SDG waarbij wij graag de focus op diversiteit en inclusie leggen omdat duurzame werkgevers gelijke kansen willen bieden aan iedereen.

Bovenstaande topics bespreken we in de online dialoog over duurzaam werkgeverschap

Lijkt het je interessant om mee te doen aan deze dialoog-denktank?

Meld je aan als lid en kom samen met vakgenoten / communityleden van de Denktank HR & Communicatie Dialogen dit interessante thema verkennen. Zoals gebruikelijk zetten wij de vraag uit met de dialoogtool van CircleLytics.

Word lid van onze community en meld je aan voor onze dialoog-denktank!

Wist je dat we in 2020 wel drie online dialogen hebben gevoerd?

We hebben binnen deze community kennis en inzichten verzameld over onderwerpen als samenwerken tussen HR & Communicatie, institutioneel racisme en de digitale employee journey:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie