Deze factoren zijn nú bepalend voor een Gezonde Werksfeer op afstand (gratis Crisis Monitor!)

2DAYSMOOD en Empatix gaan teams en organisaties in deze tijd van onzekerheid en thuiswerken kosteloos helpen met een op wetenschap gebaseerde online Crisis Monitor

De corona-crisis brengt onzekerheid en afstand… Organisaties en ál hun medewerkers staan onder druk. Leidt dat tot isolatie, chaos en verminderde prestaties? Of kun je de nieuwe situatie samen met je teams positief beïnvloeden, door communicatie, betrokkenheid en verbinding?

Hoe leid je (thuiswerkende) medewerkers, om samen sterker uit deze Crisis te komen?

Bepaal koers met de juiste informatie

Als leidinggevende is het essentieel om te weten waar je in deze stressvolle periode op moet letten. Hoe gaat het met je (thuiswerkende) medewerkers? Welke factoren zijn nú bepalend voor hun motivatie en werkprestaties? En hoe kun je die optimaliseren?

Snelle, betrouwbare en relevante inzichten zijn daarvoor de basis. Die krijg je doordat de Monitor gebruik maakt van de pulse enquête technologie van 2DAYSMOOD en de People Analytics expertise van Empatix.

“De inhoud van de vragenmodule is ontwikkeld door een team van sociologen, organisatiepsychologen en HR experts. Zo is de enquête wetenschappelijk verantwoord én sluiten we aan bij de zaken die nu leven bij leidinggevenden in de praktijk.” aldus Daniel Blocq (PhD), Socioloog bij Empatix

De Crisis Monitor stelt jou als CEO, HR manager of Teamleider in staat om snel, simpel en continu te meten en verbeteren. We hebben een gratis 8 weken startplan ontwikkeld. Zo bepaal je een nullijn, monitor je stemming en meet je effect. Je krijgt feedback op vragenthema’s zoals:

  • Stemming en welzijn van medewerkers;
  • Toewijding aan hun werk;
  • Gemis of gevoel van vertrouwen;
  • Empathie van leidinggevenden;
  • Effectiviteit van communicatie;
  • … en meer!

Martin Meulenkamp (Msc), CEO van 2DAYSMOOD: “Tijdens de startperiode van 8 weken zullen managers de aandachtspunten en trends in hun cultuur ontdekken. ‘Dus wat nu?’ vragen ze me vaak. We helpen ze dan data-gedreven prioriteiten te stellen, dieper te graven of we koppelen ze aan de juiste experts voor een strategische implementatie.”

Hoe werkt de monitor voor teams?

Medewerkers vullen binnen 60 seconden een eenvoudige enquête in, via e-mail of app, geheel anoniem. Als terugkoppeling ontvangen deelnemende teams elke week een stemmingsrapport. Maar de betrokken professional kijkt natuurlijk vaker in het realtime dashboard om het totale overzicht van feedback en trends te kunnen zien!

Wil jij je organisatie of team op een positieve manier door de crisis leiden? Je medewerkers verbinden en motiveren?

>> Vraag de Crisis Monitor hier kosteloos aan!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie