Boegbeeld Communicatie & Verandering: Mariken Kooi

Voor het HR-communicatie expertisegebied Communicatie & Verandering hebben wij een zeer kundig vakgenoot gevonden: Mariken Kooi.

We gaan één-voor-één de boegbeelden voor de HR-communicatie expertisegebieden bekend maken.

Boegbeeld Communicatie & Verandering

Mariken Kooi is recent aangesloten bij HR & Communicatie. Samen met Raymond de Looze runt ze Double-OO, dat met een eigen ontwikkelde methodologie SUSTAINAMENTALS professionele organisaties controle aanreikt voor de ontwikkeling van mensen in organisaties. Double-OO is kennispartner van ons platform.

Mariken Kooi: ‘Ik hou me al mijn hele werkende leven bezig met de mensen-kant van verandering. Mensen mee krijgen in een transitie is vaak het sluitstuk of wordt als vanzelfsprekend gezien. Volgens mij komt dat omdat organisaties – groot en klein – vaak niet weten wat er écht speelt. Dan is het ook lastig prioriteiten stellen.

Ik zet mijn ervaring, tools en intuïtie graag in om als Boegbeeld het gesprek over verandercommunicatie op gang te brengen.’

Mariken Kooi is jouw aanspreekpunt voor het expertisegebied Communicatie & Verandering en woordvoerder namens HR-communicatie. Wij wensen Mariken veel succes met de opdracht dit expertisegebied verder op de kaart te zetten!

Wil jij ook boegbeeld worden bij HR & Communicatie?

We zoeken nog boegbeelden voor de expertisegebieden Arbo & Vitaliteit en Middelen & Sociale Media.

Lees hier de interne vacatures Boegbeelden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie