HR & Communicatie deelt pluimen uit voor Goed Werkgeverschap via YouTube!

Op 2 april stond onze Ideeënproeverij gepland. Wij hebben deze intervisiesessie digitaal ingericht, ieder met zijn eigen heerlijke lunch, aan eigen keukentafel. Veiligheid voorop. Tijdens de ideeënproeverij deelden onze communityleden mooie verhalen over Goed Werkgeverschap in Coronatijd.

Goed werkgeverschap is altijd een aandachtspunt in onze community en dit is hét moment waarop bedrijven het verschil kunnen maken. Hoe doen ze dat? Waarin onderscheiden ze zich? Wat maakt dat het zo belangrijk is om juist nu dat goede werkgeverschap te laten zien?

Best Practices van goed werkgeverschap: People First!

We zien veel voorbeelden van bedrijven die in deze tijd hun medewerkers vooropzetten. Wij besloten deze verhalen te verzamelen en in videovorm met elkaar te delen. Met deze verhalen willen we als eerste een pluim uitdelen aan de organisaties die goed werkgeverschap laten zien en andere organisaties inspireren met deze goede voorbeelden.

Graag presenteren wij jullie met trots ons spiksplinternieuwe HR & Communicatie YouTube-kanaal!
Abonneer je via de rode knop en blijf op de hoogte van onze nieuwe video’s.

Met bijdragen van Marjolijn Vlug, Esther Flipse, Vivian Acquah (bedankt voor de montage!), Marjolijne Gyurik, Raymond Godding en namens de redactie Inge Beckers en Sylvia Klootwijk. Iedereen heel erg bedankt!

Heb je goede ideeën of zelf materiaal dat je graag wilt delen via ons YouTube kanaal? Neem met ons contact op of stuur een mailtje naar redactie@hr-communicatie.nl.

De volgende Ideeënproeverij aan de online keukentafel is op 7 mei 2020!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie