Digitale tools inzetten voor verbinding in organisaties

Op 8 juni staat de volgende intervisie netwerklunch op de agenda. Tijdens deze intervisie netwerklunch biedt HR & Communicatie de mogelijkheid om in een exclusieve en vertrouwde omgeving met elkaar te sparren over een thema gefaciliteerd door Doreen Borneman, boegbeeld Middelen & Sociale media.

Hoe kun je digitale tools inzetten voor verbinding?

Digitale tools hebben de manier waarop we werken, communiceren en samenwerken ingrijpend veranderd. Door het werken op afstand – in welke vorm dan ook – worden digitale tools steeds belangrijker om verbinding te creëren en ons werk effectief te doen.

HR & Communicatie nodigt jou uit voor een intervisielunch. Doreen Borneman faciliteert deze middag een gesprek over hoe jij digitale tools kan inzetten in je organisatie. Hierbij zullen we inzoomen op een vraagstuk van één van de deelnemers. Misschien wel jouw vraagstuk? We stellen vragen en delen ervaringen en tips, zodat we samen kunnen werken aan een oplossing voor het vraagstuk. Laten we deze intervisie lunch gebruiken om van elkaar te leren!

Blok snel deze afspraak met inspirerende vakgenoten in je agenda en dan zien we je graag op donderdag 8 juni van 12:00 tot 14:00 uur bij restaurant Het Zuiden, Mariastraat 4-6 in Utrecht.

HR & Communicatie is een platform voor professionele ontwikkeling, een netwerk om kennis en ervaringen uit te wisselen en een fijne community om elkaar te ontmoeten en te inspireren. Alles draait om kennis maken en kennis delen over onderwerpen die jij belangrijk vindt. 

Samen brainstormen én nieuwe vakgenoten ontmoeten

Wil jij samen met anderen brainstormen over een vraagstuk rondom digitale tools in organisaties? Van de klant waar je voor werkt of je eigen organisatie? Je bent van harte welkom. Tijdens de lunch krijg je ideeën waar je wat aan hebt!

Laat snel weten dat jij erbij bent

Bestel snel je kaartje voor deelname. Community-leden kunnen GRATIS aan deze HR & Communicatie intervisiesessie deelnemen en betalen enkel de 3-gangenlunch à €40,00. Niet-leden betalen €60,00 (excl. BTW). Ben je plotseling niet in de gelegenheid te komen? Geen probleem dan kom je gewoon een volgende keer! Word communitylid van HR & Communicatie!

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie