Versterk je werkgeversmerk en enthousiasmeer kandidaten met podcasts

Alexander Steegh en Raymond Godding organiseren speciaal voor HR & Communicatie een workshop in Utrecht waarin je de toepassingsmogelijkheden ontdekt en zelf kan ervaren wat de meerwaarde is van arbeidsmarkt-podcasts voor jouw organisatie.

Foto van Alex Blăjan, Unsplash

Nieuwe tijd. Andere antwoorden.

Wat doe jij als HR- en/of communicatie professional om ervoor te zorgen dat jouw werkgever goed op de kaart staat? Hoe vertel je het verhaal van je organisatie als werkgever? Ontdek wat podcasts kunnen betekenen voor je Employer Branding en Job of Recruitment Marketing. Laat horen wie je bent en kom op dezelfde golflengte met toekomstig talent.

Wat mag je verwachten?

In een sessie van drie uur gaan Alexander Steegh en boegbeeld Branding & Engagement Raymond Godding met je in gesprek over je doelen en knelpunten in personeelswerving en het uitdragen van goed werkgeverschap. Ze bespreken verschillende concepten en stijlen van podcasts en ook hoe de inzet van podcasts kan bijdragen aan het bereiken van je doelen. Ze behandelen het proces van podcast productie en publicatie en de manier waarop je daar via sociale media aandacht voor kan vragen.

Laat snel weten dat jij erbij bent. Bestel via deze site je kaartje voor onze ideeënproeverij op vrijdag 18 maart 2022. Tussen 12:00 en 15:00 uur, vertellen Alexander en Raymond je alles over hoe jij de beste podcasts maakt voor Employer Branding!

Voor deze sessie op locatie in Utrecht (🍎 inclusief 🥗 lunch 🥪) vragen wij een kleine bijdrage van €60 (excl. BTW). Community-leden kunnen aan deze kennissessie voor €30 (excl. BTW) deelnemen. Word community-lid van HR & Communicatie!

Heb je vragen over deze bijeenkomst of zou je ook eens een (online) kennissessie willen organiseren over jouw HR-communicatiethema? Neem dan zeker even contact op via de redactie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie