Nieuw lid, Marieke Verhoeven: ‘De rode draad in wat ik doe is verbinden van mens en organisatie’

Met veel plezier stellen wij aan jullie voor ons nieuwe lid Marieke Verhoeven. Marieke haar rode draad in wat ze doet is verbinden van mens en organisatie. Haar expertise ligt op het raakvlak tussen HR, communicatie, organisatie en verandering.

Wie ben je en wat doe je?

Ik ben Marieke Verhoeven. Ik heb een eigen bedrijf, Stempl, waarmee ik bestuurders en HR-managers help met communicatie en organisatieontwikkeling voor en rond medewerkers. Bijvoorbeeld employer branding, fusie, samenwerking, interne communicatie, goed werkgeverschap of onderlinge verbinding.

Wat versta je onder HR-communicatie?

De rode draad in wat ik doe is verbinden van mens en organisatie. Dat is voor mij ook de essentie van HR-communicatie. Ik ben mijn loopbaan begonnen aan de mens-kant, als therapeut en teamcoach. Later ben ik overgestapt naar communicatie en de organisatiekant.  Ik heb daar verschillende management- en adviesrollen gehad, aan zowel organisatie- als bureauzijde.

Waar, wanneer heb je onlangs nog HR-communicatie kennis gedeeld?

Ik deel dagelijks kennis over HR-communicatie in gesprekken met mensen. Dat is toegespitst op hun context en situatie. Algemene kennis delen, via bijvoorbeeld een blog, artikel of podcast, doe ik niet zo vaak.

Welke tip wil je de leden van HR & Communicatie geven?

Ik vind dat we de kracht van medewerkers nog veel beter mogen benutten en faciliteren. Medewerkers zíjn de organisatie. Het is helemaal niet moeilijk om samen te ontwikkelen, veranderen of verbeteren, als je medewerkers en de gezamenlijke ambitie maar centraal blijft stellen. Mijn bedrijf heet niet voor niets Stempl, dat staat voor de stem van employees.

Voor welke vragen kunnen onze leden bij jou terecht?

Je mag mij altijd benaderen om kennis te maken. Gewoon uit nieuwsgierigheid of omdat je een vraag hebt over mijn aanpak, ervaring of expertise. En natuurlijk als je hulp kunt gebruiken bij een vraag rond medewerkers in je organisatie.

Marieke Verhoeven

Wil je meer weten van of kennis maken? Neem contact op met Marieke.

marieke@stempl.nl

Marieke op LinkedIn

Stempl.nl

Bel haar op: 06-16168206

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie