Interne Communicatiekalender 2023

Met de Interne Communicatiekalender verras jij jouw collega’s en cliënten in het nieuwe jaar met leuke afwisselende content! 

Herken jij de uitdaging om voortdurend nieuwe content te publiceren op je interne communicatiekanalen zoals narrowcasting of een medewerkers app? En ben jij ook op zoek naar meer variatie en afwisseling in jouw content?

Dit is precies waar de Interne Communicatiekalender 2023 jou bij helpt. Want als interne communicatieprofessional wil jij jouw collega’s en cliënten enerzijds meer betrokken maken bij de organisatie en bij de andere collega’s, en anderzijds wil jij ook leuke en interessante content bieden die een glimlach tovert op de gezichten van jouw collega’s. De Interne Communicatiekalender geeft jou inzicht in relevante inhaakdagen en je kan de kalender aanvullen met jouw eigen communicatiemomenten.

Afwisseling in soorten content zorgt voor meer betrokkenheid 

Vanuit onderzoek weten wij dat tevreden en betrokken medewerkers de motor zijn van een organisatie. En betrokken medewerkers willen graag informatie en nieuws ontvangen over de strategie en het beleid van de organisatie, en over hun werk en werkzaamheden. En natuurlijk willen zij graag noemenswaardige dingen horen over hun collega’s zoals verjaardagen, jubilea en andere bijzondere dingen. Oftewel, er is veel informatie, kennis en nieuws om te delen.

Voor de afwisseling is het goed om deze meer zakelijke informatie te combineren met leuke en afwisselende content. En daarvoor is de Interne Communicatiekalender 2023 van MediaMyne. Deze kalender helpt jou om hiervoor creatieve haakjes te creëren.

Kortom, start vandaag en download meteen de MediaMyne Interne Communicatiekalender 2023!

In deze kalender vindt jij zowel alle formele dagen en weken, als ook alle leuke en grappige dagen waarop je kan inhaken. Denk bijvoorbeeld aan de Complimentendag op 1 maart. Want vaak vergeten wij de successen te vieren en de goede dingen via een compliment te benadrukken met elkaar. Mooi om dat op deze dag te doen. Maar ook bijvoorbeeld de Dag van de Stagiaire op 25 mei. Een dag om hun in het zonnetje te zetten. Want vaak verzetten deze stagiaires een heleboel werk voor de organisatie.

De kalender komt als handige PDF maar je krijgt van ons ook een ICALENDAR bestand dat je direct kunt toevoegen aan onder andere je Outlook, Google of Apple Agenda. Tip: voor Outlook raden wij aan om de ICS als nieuwe kalender te openen in plaats van direct te importeren.

Maak jouw interne communicatiekalender 2023 compleet met jouw eigen momenten

Om jouw Interne communicatiekalender compleet te maken adviseren wij jou je eigen communicatiemomenten toe te voegen. Komen er speciale thema’s in het komende jaar die jullie centraal willen stellen in de organisatie? Bijvoorbeeld een week over veilig werken, vitaliteit op het werk, de kernwaarden van de organisatie, of over de nieuwe plannen die er zijn voor de organisatie. Door deze toe te voegen heb je een eigen compleet persoonlijk overzicht.

Download ‘m hier!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie