Whitepaper: Succesvol Partnerverlof

De combinatie van werk en gezin blijft voor veel jonge ouders een uitdaging. Als HR-manager kun je daar verandering in brengen, o.a. door partnerverlof op een succesvolle manier in te voeren. Zo draag ook jij bij aan een inclusieve arbeidsmarkt.

Wat is de winst van partnerverlof? Wat levert het jou als werkgever op, als je werknemers een goede balans vinden tussen carrière en gezin? Wanneer jonge vaders en moeders in jouw organisatie niet meer wakker liggen van de vraag of ze de zorg voor hun baby kunnen én willen uitbesteden, of hoe ze de zorgtaken thuis moeten combineren met hun drukke baan? 1 op de 8 jonge ouders geeft aan regelmatig problemen te ervaren met de combinatie van werk en gezin. Mogelijke gevolgen hiervan zijn stress, verzuim, verloop en minder productieve medewerkers. Daar kun jij als werkgever verandering in brengen.

In de whitepaper ‘7 Strategieën voor Succesvol Partnerverlof’ wordt uitgelegd wat de winst van partnerverlof is voor werknemer én werkgever en wat strategieën zijn om het verlof op een succesvolle manier in te voeren. De whitepaper is gebaseerd op input uit wetenschappelijk onderzoek en gesprekken met werkgevers en werknemers en is tot stand gekomen i.s.m. WOMEN Inc., TNO, Great Place to Work, VDRS en Pro Parents en mede mogelijk gemaakt door Bernard van Leer Foundation.

Meer informatie:
De route naar inclusief werkgeverschap

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie