Ook het onderwijs gaat voor toekomstbestendig HR-beleid

Professionalisering van het onderwijs, strategische personeelsplanning, de docent van de toekomst, mobiliteitsvraagstukken en het verhogen van kwaliteit en innovatie van onderwijs vragen om continue wendbaarheid. Van toekomstbestendig naar toekomstlenig onderwijs.

Toekomstlenig onderwijs: anders organiseren, leren en innoveren. Is HR klaar om te wenden?

De afgelopen jaren zien we dat steeds meer scholen het onderwijs anders organiseren. Hoe kan je verder ontwikkelen tot professionele organisatie? Waar een ontwikkelingsgerichte leercultuur heerst van gezamenlijk verantwoordelijkheid nemen en van onderling vertrouwen? Waarom is het aanleren van 21e-eeuwse vaardigheden zo belangrijk? Deze veranderende onderwijsomgeving vraagt steeds meer om strategisch verankerd HR-beleid. De arbeidsmarktvraagstukken van vandaag kun je niet meer als eenling oplossen. Ook regionale samenwerking maakt het onderwijs rijker.

Je hoort er alles over op het jaarcongres HRM & het Onderwijs op 26 november 2019 in Bussum

HRM & het Onderrwijs is al 11 jaar – met jaarlijks 250 deelnemers – het platform vóór & dóór HR, bestuur/directie en schoolleiders werkzaam in de onderwijssector van voorschools onderwijs tot PO-VO-MBO-HBO-WO.

Korting & cadeautje!

Kom luisteren naar inspirerende visies door Mariëlle van der Leeuw, Hans van Breukelen, Benno Diederiks, Mariëtte Hamer, Eva van der Boom en Bart van der Belt. Bezoek ook de praktijkcases, workshops, interactieve sessies en informatiemarkt.

Wil jij als communitylid in aanmerking komen voor het gratis kaartje: mail de redactie van HR & Communicatie!

Communityleden van HR & Communicatie krijgen € 50,- korting op de deelnameprijs. Je betaalt slechts € 245,- excl. BTW. Bovendien kun je twee collega’s (na aanmelding) gratis meenemen! Gebruik code: HRMONDHRC 

Meer informatie www.hrmenhetonderwijs.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie