HRM-congres: De transformatie van arbeidsmarkt en overheid [gratis kaartje]

Op donderdag 1 april vindt het online congres plaats HRM in de Overheid. HRM in de Overheid is reeds 9 jaar succesvol als het jaarcongres vóór & dóór HR, lijn, directie/bestuur en gemeentesecretarissen werkzaam in de overheid. In één dag op de hoogte van de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid.

Doordat we dit jaar online gaat met het jaarcongres HRM in de Overheid maken wij gebruik van ons eigen, exclusieve, Online Kennis Platform. Dit platform is vóór & dóór onze deelnemers, sprekers en sponsoren. Op deze manier kunnen we – net als bij een fysiek congres – doelgroepen inhoudelijk blijven verbinden en zorgen voor: kennis maken, kennis delen en kennis overdracht.

In het platform vind je:

  • 100% online programma, inclusief alle plenaire en parallelle sessies
  • Programmavoorkeur/agendabeheer
  • Netwerken, matchmaking, 1-op-1 gesprekken
  • Kennis- en mediabank
  • En nog veel meer.

De deelnameprijs bedraagt € 345,- (non-profit) excl. BTW per persoon. Ben je lid van een van HR & Communicatie? Dan ontvang je €50 korting! Aangezien we omgaan naar een online congres, mag iedere deelnemer 2 collega’s gratis laten registeren. De 2e en 3e persoon van dezelfde organisatie mogen dus gratis deelnemen. Normaliter krijgt de tweede persoon van dezelfde (non-profit) organisatie 50% korting. Klik hier om je in te schrijven

Zou jij graag in aanmerking willen komen voor een gratis congreskaartje?

Word dan snel lid van onze community (geen grap 🤓!) en mail de redactie@hr-communicatie.nl. Wij verloten 1 gratis congreskaartje onder onze communityleden!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie