Opereren achter de schermen van de cao-onderhandeling

We nemen een duik in de complexe krachtenvelden in communicatie tijdens onze volgende kennissessie op vrijdag 16 april van 12:00 tot 13:30 uur. Vanaf onze online keukentafel gaan we in deze ideeënproeverij in gesprek met met Monique Hendriks en Marjan Jansen van Bex*communicatie.

Zij gaan in op de complexe krachtenvelden bij communicatie over cao-onderhandelingen en pensioenregelingen. De hoeveelheid stakeholders en issues vragen om een zorgvuldig proces. Maar hoe organiseer je dat? Hoe kun je complexe materie helder communiceren? We wisselen ervaringen uit en komen samen tot do’s & dont’s. Monique en Marjan zijn communicatie-experts op het gebied van HR-communicatie. Ze hebben meer dan 10 jaar ervaring met HR-communicatie bij grote bedrijven.

Lijkt het je interessant om hieraan deel te nemen, laat snel weten dat jij erbij bent > RSVP

Omdat we nog altijd beter vanuit huis kunnen werken smeren we zelf ons brood, bakken een eitje of tosti of draaien een heerlijke salade in elkaar. We openen de website Zoom.us en houden de ideeënproeverij veilig online.

Wij nodigen je van harte uit voor deze HR & Communicatie ideeënproeverij!

  • HR & Communicatie is een platform voor professionele ontwikkeling, een netwerk om kennis en ervaringen uit te wisselen en een fijne community om elkaar (nu dus even alleen online) te ontmoeten en te inspireren. Alles draait om kennis maken en kennis delen.
  • Communityleden kunnen aan deze kennissessie gratis deelnemen. Bestel een kaartje en geef je persoonlijke kortingscode door. Niet-leden betalen €15. Ben je plotseling niet in de gelegenheid te komen? Geen probleem dan kom je gewoon een volgende keer!
  • Bestel je deelname kaartje voor deze Ideeënproeverij, online lunch kennissessie: 16 april 2021
Fotocredit: Gurdain Bharj | Unsplash
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie