Werkgever, zet de zorgprofessional centraal

Kom je op 19 september naar het jaarcongres HRM in de Zorg in Den Bosch? Al 17 jaar hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie, zorg- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. Je bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor jou.

De zorgprofessional centraal: (maak) zorg dé werkgever van de toekomst!

De uitdagingen voor de zorg kennen we inmiddels. Veel factoren liggen buiten de scope van de HR-professional, maar er zijn zeker zaken die wel door HR kunnen worden aangepakt. Cruciaal is het centraal stellen van de zorgprofessional. Dit horen we al langer, maar nu is het tijd voor zichtbare acties. HR dient het voortouw te nemen in deze transformatie om de huidige en toekomstige medewerkers beter te faciliteren. Er liggen veel kansen om van de zorgsector dé werkgever van de toekomst te maken. Niet alleen in omvang maar juist in aantrekkingskracht, beleving en waardering. De beste zijn, om de grootste te worden. Tijd om te focussen op wat er al goed gaat en onder de loep te nemen waar we mee moeten stoppen. Welke instrumenten heeft HR nu ter beschikking om de zorgsector uit te laten groeien tot de aantrekkelijke, moderne werkgever van de toekomst? Met dit thema gaan we tijdens de 17e editie van het jaarcongres HRM in de Zorg aan de slag.

Inspirerende visies door:

 • Dagvoorzitter
  Bert Roelofs
 • Zorg zoekt breekijzer
  Peter Langenbach
 • Duurzame inzetbaarheid binnen zorg en welzijn? Wat werkt wel, wat werkt niet?
  dr. Annet de Lange
 • Rebels leiderschap, durf jij het aan?
  Eline de Kok
 • Plenaire dialoog – Modern werkgeverschap in de zorg: een uitdaging voor iedereen
  dr Annet de Lange
  Eline de Kok
  Babet Hendriks
  O.l.v. Dagvoorzitter Bert Roelofs

Praktijkcases en workshops door o.a.: GGZ Breburg, PFZW, Coloriet, Vernet Verzuimnetwerk, PGGM&CO, Aafje, SoloPartners, Zorgwerk, Karmac HR-Solutions, ‘s Heeren Loo, Sparkey en Motivation International, Visma | Raet, 365VitaalWerken, The Greenspiration, Dienst Uitvoering Onderwijs, Intrakoop, LaborRedimo, VitalTalent, Effectory, OAZ, Utrechtse Zorg, UWV, Stichting IZZ, VariantZorg, Lüün, KwadrantGroep en WZW

Deelname met korting & cadeautje!

Kom luisteren naar inspirerende visies, praktijkcases en bezoek workshops, interactieve sessies en de informatiemarkt.

Onder onze communityleden verloten we een GRATIS kaartje: mail de redactie van HR & Communicatie!

Communityleden van HR & Communicatie krijgen €50 korting op de toegangsprijs!
Je kunt je hier aanmelden via https://www.hrmindezorg.nl/aanmelden/ en de volgende kortingscode invullen: KRT50HC. 

Let op: de deadline hiervoor is 1 september.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie