Wat goed gaat, nóg beter doen – Beter werven in de zorg

De kunst van beter werven in de zorg is niet alleen focussen op wat niet goed gaat, maar juist te kijken naar wat wel goed gaat en dit verder te verbeteren. Je gaat dan als zorgorganisatie veel meer vanuit je kracht werven en hebt op korte termijn sneller resultaat! Dit is de manier waarop zorgorganisaties hun werving kunnen verbeteren. 

Beter werven is té belangrijk (en te leuk)

Martijn Hemminga en Inge Beckers geven je in dit sectorseminar tips, inspiratie en verbeteringen voor jouw werving van nu en die van morgen en overmorgen. Want vandaag ervaar je al wervingsproblemen, maar die van (over)morgen zijn waarschijnlijk nog groter als je vandaag niet start met het aanpakken van de wervingsproblematiek van morgen. Aan de hand van cijfers, veel praktijkvoorbeelden en twee gastsprekers, waaronder Zorggroep Noorderboog leer je hoe je jouw werving naar een hoger niveau kunt tillen. De eerste drie seminars hebben reeds plaatsgevonden en waren uitverkocht. Schrijf je dus tijdig in.

Omdat jij ertoe doet, Zorggroep Noorderboog

Actie Leer Netwerk Koploper, Zorggroep Noorderboog, deelt vanuit een vers bijgestelde visie ‘Omdat jij ertoe doet’ hun ervaringen met hun aanpak en communicatie met de arbeidsmarkt.

Ga voor inspiratie, verbeterpunten en tips voor jouw werving in de zorg naar het seminar Beter werven in de zorg op donderdag 26 maart.

Mooie korting voor HR- en communicatieprofessionals!

  • Wanneer je samen met een collega van dezelfde organisatie inschrijft, ontvang je ieder €75,- korting. Je betaalt €420,- in plaats van €495,- exclusief BTW. Gebruik hiervoor de kortingscode: combi-zorg
  • Kom je alleen en ben je lid van HR & Communicatie dan krijg je 10% korting.
    Schrijf je in voor uiterlijk 19 maart met de kortingscode: hrcom-zorg 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie