Lid! Marjolijne Gyurik: ‘Adviseren vanuit driehoek Mens & Organisatie, Proces en Arbeidsmarkt’

Graag stellen wij aan jullie ons nieuwe lid Marjolijne Gyurik voor. Marjolijne werkt het grootste deel van de week voor onderwijsklanten van Visma | Raet. Daarnaast is ze adviseur en coach voor vraagstukken als Employer Branding, Proces inrichting en/ of -optimalisatie, Talentmanagement en Workforce management.

Wie ben je en wat doe je?

Ik ben Marjolijne Gyurik. Geboren en getogen in Maastricht. Ik heb op diverse plekken in Nederland gewoond en nu alweer een tijdje erg gelukkig in de Rotterdamse binnenstad. Ik werk sinds medio 2019, vier dagen per week bij Visma | Raet als accountmanager voor software voor HR- en payroll in het onderwijs. De vijfde dag heb ik vrijgehouden om ‘buiten te spelen’. In de driehoek van Mens & Organisatie, Proces en Arbeidsmarkt ben ik in staat om organisaties (directeur, lijnmanager, HR manager, HR business partner) te adviseren en coachen in actuele onderwerpen als Employer Branding, Proces inrichting en/of -optimalisatie, Talentmanagement en Workforce management.

Wat versta jij onder HR-communicatie?

Dit is in mijn ogen het vakgebied dat als doel heeft de medewerkers optimaal en positief te betrekken bij de organisatiedoelstellingen en andersom. Al de eerder door mij genoemde vakgebieden hebben een raakvlak met HR-communicatie.

Waar, wanneer heb je onlangs nog HR-communicatie kennis gedeeld?

Tijdens de inrichting en introductie van nieuwe HR software bij een klant.

Heb je een droom voor het vak?

Jazeker! Dat de afstand tussen theorie en praktijk op het gebied van innovaties in HR geheel vervalt. De trends, die zo enorm passen bij deze tijd, blijven te lang hangen in de vorm van ideeën, inspiratie, visie en plannen en beperken zich qua toepassing tot nog slechts een beperkt aantal bedrijven. Je ziet het gros van de (ook grote) organisaties tobben met deze grote onderwerpen en men is nog steeds niet (voldoende) in staat om visie en beleid te vertalen naar een passend en inspirerend werkgeverschap.

Voor welke vragen kunnen onze leden bij jou terecht?

Je kunt bij mij aankloppen met vragen over actuele onderwerpen als Employer Branding, proces inrichting en/of optimalisatie, Talentmanagement en Workforce management. Ik coach en adviseer directeuren, lijnmanagers, HR managers en HR business partners met allerhande vraagstukken rondom Mens & Organisatie, Proces en Arbeidsmarkt. Bel of mail me gerust even, dan kom ik bij je langs!

Marjolijne Gyurik

06-46169938

marjolijne.gyurik@visma.com

Mijn profiel op LinkedIn

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie