‘Er is een nieuw HR-tijdperk aangebroken’

Dit zegt Wellbeing & HR expert Ann De Bisschop. Nog nooit stond Human Capital zo hoog op de agenda als vandaag. Ann werkte meer dan 25 jaar in de media en bekleedde verschillende directiefuncties. Met de ervaring en knowhow én de kennis uit de gesprekken met de experts uit haar boek, beseft ze als geen ander dat het werkklimaat en werkritme in veel bedrijven een hoge tol eisen. Ann opent met haar lezing ‘Een nieuw HR-tijdperk: futureproof met veerkrachtige collega’s!’ op 16 april in Bussum als eerste keynote het Jaarcongres HRM in de Overheid. 

Ann De Bisschop opent met haar lezing ‘Een nieuw HR-tijdperk: futureproof met veerkrachtige collega’s!’ op 16 april in Bussum als eerste keynote het Jaarcongres HRM in de Overheid.

Jaarcongres HRM in de Overheid – 16 april 2020

HRM in de Overheid is reeds 9 jaar succesvol als het jaarcongres vóór en dóór HR, lijn, directie/bestuur en gemeentesecretarissen verantwoordelijk voor Personeel, Organisatie, Inhuur en Arbeid, werkzaam in de overheid. Bezoek dit congres en je bent in één dag op de hoogte van de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid, HR-beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de overheid.

Centrale thema: de HR relatie in een transformerende overheid

De HR relatie tussen burger, organisatie en medewerkers/leidinggevenden bepaalt het succes voor het optimaliseren van de kwaliteit en klantgerichtheid van de overheidsdienst. Bovendien zien we een steeds nauwere samenhang tussen werkgeluk en het thema duurzame inzetbaarheid. Meer vertrouwen, verbinding en vakmanschap zijn de voedingsbodem voor eigenaarschap. Hoe geven we vanuit HR richting aan deze actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid en passen we dit toe op het huidige HR-beleid, anders organiseren en de toekomst van HR en werk?

Vertrouwen, verbinding en vakmanschap

Wat kan je als werkgever doen om werknemers te helpen meer voldoening uit hun leven te halen? Hoe kan HR sturing geven? Hoe werkzaam zijn interventies uit de positieve psychologie? Ruut Veenhoven, Emeritus Hoogleraar sociale condities in menselijk geluk, Erasmus Universiteit Rotterdam geeft tijdens zijn lezing antwoord op deze vragen. De dag wordt afgesloten door Hans van Breukelen, Ex-voetbalinternational, en Benno Diederiks, Coach en Ontwikkelaar. Maak medewerkers mentaal fit en veerkrachtiger en laat ze excelleren! Hoe kan je als overheidsorganisatie beter bestand zijn tegen nieuwe, toekomstige uitdagingen? Van doemdenken naar DOENdenken, van competenties naar vakmanschap en van zelfsturing naar teamsturing. Samen schreven zij het boek ‘Maak je comeback’.

Korting & cadeautje [members only]

Kom luisteren naar inspirerende visies, praktijkcases en bezoek workshops, interactieve sessies en de informatiemarkt. En wil jij als communitylid in aanmerking komen voor het gratis kaartje: mail de redactie van HR & Communicatie!

Communityleden van HR & Communicatie krijgen €50 korting op de toegangsprijs!
Elke tweede of derde persoon van dezelfde organisatie (non-profit) neemt GRATIS deel.
Gebruik de code: KRTHRC.

Inschrijven via www.hrmindeoverheid.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie