De toekomst tegemoet: HR in de zorg in 2035

In een wereld waarin de zorgsector geconfronteerd wordt met immense uitdagingen, is het essentieel voor zorgorganisaties om vooruit te denken en zich aan te passen. Het is duidelijk dat de toekomst van zorg niet louter binnen de branche zal worden bepaald. Het vraagt om een gezamenlijke inspanning van de maatschappij om in grote mate onderdeel te zijn van de zorgzaamheid die we naar elkaar hebben en zo een aanvulling te zijn op formele zorg.

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat iedereen die een verschil wil maken in de zorg, daartoe de mogelijkheid krijgt?

Tijdens de 18e editie van HRM in de Zorg nemen we jou mee op reis naar 2035. We verkennen niet alleen de toekomst van zorg en arbeidsmarkt, maar vooral hoe het HR-vak zich ontwikkelt om deze veranderingen te omarmen en de beweging te starten. Bereid je voor op een expeditie naar 2035.

Ontmoet onze top keynote sprekers: Bert Roelofs, dr. Marcia Goddard, Bart Götte en Astrid Posthouwer

Screenshot

Lezingen van o.a.: Appical, De Zorggroep, CareVisie, Zorgwerk, Zorg voor Werkgeluk, Brainport Human Campus, Visma | Raet, Karmac HR Solutions, VitalTalent, Hogeschool van Amsterdam, UWV, OAZ, Labor Redimo, Intrakoop, ORTEC, St. Antonius Ziekenhuis, Merces, Morgens, 2DAYSMOOD, NVZ, DUO, Recruitee by Tellent, Archipel Zorggroep, Pensioenfonds Zorg en Welzijn, Radboudumc en tanteLouise

Wil je in aanmerking komen voor een gratis congreskaartje?

Word dan snel lid van onze community en mail de redactie@hr-communicatie.nl. Wij verloten 1 gratis congreskaartje onder onze communityleden!

Ben je al lid van HR & Communicatie?  Maak dan gebruik van de aantrekkelijke korting van €50,- per kaartje en gebruik de speciale kortingscode: KRT50HC24 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie