Onze partner CKC Seminars bestaat 27,5 jaar!

Een mijlpaal om bij stil te staan. ‘In tijden dat we niet live naar congres kunnen, blijven we omdenken in kansen en mogelijkheden,’ vermeld CKC Seminars op haar website.

Met de nodige aanpassingen heeft CKC Seminars de afgelopen tijd veilige ontmoetingen georganiseerd. Zowel off- als online hebben ze de nodige #kennismetbeleving gedeeld. Samen met de vaste locatiepartners, sponsoren, samenwerkingspartners, sprekers, deelnemers en regionale leveranciers was er altijd persoonlijk contact en de mogelijkheid om wensen op maat uit te voeren!

En nu kijkt CKC Seminars vooruit. Naar een nieuw jaar, waarin ze weer iedereen mogen inspireren met hun congresprogramma’s. Hopelijk snel ook weer live, op locatie. De kracht van fysiek ontmoeten is namelijk groter dan ooit!

De maand februari zal 27,5 dag lang in het teken van het jubileum staan. Via de LinkedIn-pagina deelt CKC Seminars verschillende berichten, winacties en herinneringen aan de afgelopen jaren en zetten ze natuurlijk hun klanten in het zonnetje.

HR & Communicatie is blij samenwerkingspartner te zijn van CKC Seminars! 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie